بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به دکتر مراجعه کن هورمونات تنطیم شن اول ، طبع ات رو بشناس اگه سرد باشی گرمی بخوری ، زندگیتو حلاجی کن ببین هر گدوم از رفتاراش باعث شده ازش زده بشی باهاش صحبت کن تا حل شه .
عزیزم زن ها درست برعکس مردها برای لذت بردن از رابطشون لازمه که طرف مقابلشون رو دوست داشته باشن.تا وقتی دوستش نداشته باشی طبیعیه که لذت نبری و این لزوما بمعنای سرد بودنت نیست
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷
دوسش نداری چراازدواج کردی باهاش چون دوسش نداری نسبت بهش سردی
دقیقا مشکل همینه. برای همینه که راه حل ندارم. اشتباه کردم. فکر کردم موقعیت خوبیه. با کسی که دوست بودم به فکر ازدواج نبود منم اینو انتخاب کردم بدون عشق فقط با عقل.