2777
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 43 پست
آرزوی الانم چندتاست.اول یه ماکارونی خوشمزه چرب با ته دیگ سیب زمینی و خیارشور و دوغ میخام.ناهار نداری ...

شماره کارت بده برات بریزم  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
آرزوی الانم چندتاست.اول یه ماکارونی خوشمزه چرب با ته دیگ سیب زمینی و خیارشور و دوغ میخام.ناهار نداری ...

ماکارانی و ته دیگ سیب زمینی دلم خواست البته من نهارم خوردم 

پاشو برا خودت ماکرانی درست کن  

...........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکارانی و ته دیگ سیب زمینی دلم خواست البته من نهارم خوردم   پاشو برا خودت ماکرانی ...

سختمه  جونم نمیگیره.

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
ای قربون دستت.۶۷۵۸۴۲۳۷۹۸.....

اووومد؟  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
رسید فدات عزیزم.دستم خالی سر ماه پس میدم    

قربونت قابلی نداشت

دوستان یه سوال 

چجوری میشه بعداز اینکه تاپیک زدم عکس بفرستم؟

اتفاقا یکی از امیدهای منم همین اومدنه مرگه اگه میدونستم این زندگی تکراری  و بیخود قراره ابدی با ...

ای بابا غمت نباشه زندگی همینه دیگه خودت یکم متفاوتش کن