2777
2789
عنوان

بچه ی ۵ ماهه باید روی پاهاش وایسه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 81 پست
ای جانم فقط دخترت😍😍😍😍😍

قربونت😘 همش داره براش توضیح میده 😂😂 میگه از خواهرت یاد بگیر 

البته پسرم هم همش چشمش دنبالِ خواهرشه و ذوق میکنه 

نوزاد بود میگفت محمد این چه زندگیِ تو داری فقط بخور و بخواب😒😒😒😒

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه🙏🙏🙏🙏🙏

قربونت😘 همش داره براش توضیح میده 😂😂 میگه از خواهرت یاد بگیر  البته پسرم هم همش چشمش دنبالِ ...

ماشالله چه دختر خوش زبونی 😙😙😙 چندسالشه؟؟

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان وقتی از زیر بغل نگهش داری باید پاهاشو صاف کنه و سفت نگه داره روی زمین،اگه این تمرینو باهاش نکردی،الان یکی دو هفته باهاش تمرین کن اگه همچنان پاهاشو خم میکرد و صاف واینمیساد یا اصطلاحا پا نمیگرفت حتما ببر فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نشون بده،پا گرفتن حداکثر تا ۴ ماهگی وقت داره گلم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
استارتر جان وقتی از زیر بغل نگهش داری باید پاهاشو صاف کنه و سفت نگه داره روی زمین،اگه این تمرینو باه ...

نوک پاهاشو رو زمین میزاره اما چند ثانیه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس