سلام ب همه عزیزان.سوالی داشتم از کسایی ک تجربه زایمان طبیعی دارن.میشه بگید علایم زایمانتون چی بود ؟منظور از انقباض چیه دردش چجوریه؟هرچی اطلاعات دارین بهم بدین لطفا ۳۹ هفته ام و هنوز علایمی ندارم فقط گاهی کمرو دلم درد میگیره
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
شکمت سفت میشه عین سنگ در حین سفتی درد شدید میگیره کمر و شکم و پهلو
بیشتر ورزش سجده و گربه رو انجام بده تا دردات شروع بشه از پله هم برو بالا پایین شربت زعفرون هم بخور وقتی دردات شروع شد
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
ورزش گربه چجوریه؟اگه دردام شروع نشد چی؟ راستی مامای همراه گرفتم واسه بیمارستان
بزن نت میاره سرچ کن ورزش کربه در بارداری
دردات شروع نشه با آمپول فشار میارن
ولی اگ با درد خودت شروع بشه بهتره برو دکتر بزار نعاینت کنه اونم باعث شروع درد میشه
معاینم کرده دو روز قبل ولی چیزیم نشد.کلیم پیاده روی کردم
اون کارایی ک گفتم رو هم بکن ان شاء الله جواب میگیری