2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از من میشنوی امروز برو بیمارستان اگه با امپول دردت شروع بشه بهتره تا خودش خود به خود تو شب درد بگیره یا کیسه ابت باز بشه  من تجربه سه تا طبیعی دارم اولی واقعا منمو تا دم مرگ برد یعنی خودم مرگمو از خدا میخواستم چون تو شب دردم گرفت و دکترم نیومد بالا سرم گذاشتند تا صبح درد بکشم تا دکتر بیاد ولی اون دو تا رو تو هفته ۳۸ خود دکتر بدون درد گفت بیا بیمارستان و از زایمانام خیلی راضی بودن 

بچه اولم ۴۰ هفته بودم دردامو هم تو خونه کشیدم از شب تا صبح  

خودشون تو زایشگاه میگفتند بدترین حالت اینه که کیسه اب باز شده باشه و دهانه رحم هنوز باز نشده باشه خوبی امپول فشار اینه که دهانه رحم رو اول باز میکنه بهد خودشون کیسه ابو باز میکنند دردا سریعتر پیش میره و زودتر خلاص میشی 

انشالاه که زایمان راحتی داشته باشی تو بهترین حالتش   وای که حاضرم دوباره اون دردا رو تحمل کنم ...

ممنونم عزيزم منم از ديشب خيلي درد دارم حس ميكنم زايمانم خيلي نزديكه پس منم بزودي تجربه ميكنم اون حس رو ، بازم ممنونم گلم

عزیزم ببخشید یه تجربه زیاد پیاده روی نکن  پیاده روی رو برای پایین اومدن سر بچه میکنند الان پیا ...

واقعا ؟ سر بچه الان دقيقا تو لگنمه ولي همه ميگن پياده روي كن نميدونم حالا پياده روي بكنم يا نه 

واقعا ؟ سر بچه الان دقيقا تو لگنمه ولي همه ميگن پياده روي كن نميدونم حالا پياده روي بكنم يا نه 

نکن  وقتی دردا شروع بشه خودش به لگن فشار میاره و باز میشه اینجوری تو روزای اخر فقط کیسه ابو پاره میکنه که باعث میشه اب دور بچه بره و اگه دهانه رحم کم باز شده باشه زایمان رو سخت میکنه به اصطلاح بچه به خشکی  دنیا میاد اون ابه باعث میشه بچه راحت سر بخوره و بیاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز