2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خخخخ من شوهرم میگه این سایت دیونت کرده

😂😂😂نه این اومده سرشو چسبونده به سر من میگه ببینم اینجا کجاس چه خبره تازه میگه برام بخون😅الانم میخونه اینو😕اخ سرم

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
😂😂😂نه این اومده سرشو چسبونده به سر من میگه ببینم اینجا کجاس چه خبره تازه میگه برام بخون😅الانم می ...

خخخخ منوشوهرم یه گوشی داریم وقتی میام تو سایت میگه باز رفتی پیش خانم ها غیبت مادرشوهر وعروس وداداش و.... 

خدایا شکرت
خخخخ منوشوهرم یه گوشی داریم وقتی میام تو سایت میگه باز رفتی پیش خانم ها غیبت مادرشوهر وعروس وداداش و ...

اینو خوب اومده اینجا فقط مادرشو و خیانت پربازدیدم هست تازه... من یه تاپیک زدم بیاین سوتی هاتون بگین بخندیم هیچ کس نیومد😐

خدا نکنه تاپیک مادرشوهر همه میریزن چی شده

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
خخخخخخخ تاپیکت تا یه ملیون صفحه میره 

😂😂😁😁

اینو خوب اومده اینجا فقط مادرشو و خیانت پربازدیدم هست تازه... من یه تاپیک زدم بیاین سوتی هاتون بگین ...

یه شب اومده بود داشتن غیبت مادرشوهر میکردن یه تاپیک منم رفتم براش شام بیارم دستش افتاد گوشی اومدم داشت همش میخندید گفتم چیه گفت بخدا اسم این سایت نی نی سایته وگرنه اسمشو میزاشتن سایت غیبت بهتربود مخاطباشم بیشتر میشد😂😂😂😂😂

خدایا شکرت
یه شب اومده بود داشتن غیبت مادرشوهر میکردن یه تاپیک منم رفتم براش شام بیارم دستش افتاد گوشی اومدم دا ...

😂😂😂😂😂راست میگه تازه اون روزه یه مرده تاپیک زده بود چرا با وجود مردا اینجا همه مشکل دارن... اسمش معلومه مردا و چه به نی نی😂😂😂😂

خخخخخ شاید اونم خواسته نی نی بیاره 

😂😂😂😂وای ترکیدم

مثلا دارم‌درس میخونم

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)