2777
2789
عنوان

علایم بارداری

215 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

من 11 ماه پیش پریود شدم از روز 16 پریودی دوفاستون خوردم تخمدان پلی کیستیک داشتم شوهرمم اسپرمش ضعیف بود الان 12 روز از قطع قرص دوفاستون میگذره پریود نشدم یک هفتست شبا دلدرد پریودی دارم ولی فقط سمت چپم

یه روز کاملم پادرد و کمر درد شدید داشتم یه روزم سرگیجه شدید

کسی بوده با این علایم باردار بوده باشه؟اخه قرص دوفاستون تنظیم پریودیه نه بهم ریختگیش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شش روزه عقب انداختی بی بی چک اگه امید خدا باردار باشی نشون میده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بس اگه گذاشتید باردار نیستید منم دوفاستون مصرف کردم بدن به بدن فرق داره منم بعضی وقتا اصلا تنظیم نمیکرد بریودم ببخش عزیزم بهتون بشنهاد میکنم هم خودتون هم شوهرتون بیگیر باشید من و شوهرمم مث شما بودیم دوفاستون کیستا رو از بین نمیبره فقط بریودو تنظیم میکنه و رحم رو امادهبارداری میکنه بنظر من یه طب سنی خوب بیدا کنید هردوتون بیش اون برید ما هم رفتیم بعضی وقتا خود دارو شیمیایی وضع ادمو بدتر میکنه من دو سال زیر نظر دکتر بودم ولی اصلا فایده نداشت طب سنتی رفتیم الهی شکر جواب گرفتیم ایشالا شما هم جواب بگیرید و دلتون شاد بشه موفق باشید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بس اگه گذاشتید باردار نیستید منم دوفاستون مصرف کردم بدن به بدن فرق داره منم بعضی وقتا اصلا تنظیم نمی ...

طب سنتی خوب سراغ ندارم اتفاقا خیلی دنبالش هستم ولی نیست اینجا اخه من ابادانم

اخی کاش اینجا که ن زندگی میکردم بودید بهتون معرفیش میکردم ولی اگرم مجبورید دارو مصرف کنید شوهرتونم چون ضعیفه بره بیش دکتر باردار شدن شما به درمان هردوتون نیاز داره موفق باشید ایشالا تابیک بارداریتونو به همین زودی ببینم

چی شد. باردار بودی

نه عزیزم باردار نبودم 24 دی پریود شدم که 14روز بعدش سونو دادم گفت خداروشکر همه چی اوکیه 3تا فولیکول فعال هم داشتم که امپول hcg زدم الان این ماه امیدوار بودم باردار باشم که از دیشب لکه بینی قهوه ای شروع شد

نه عزیزم باردار نبودم 24 دی پریود شدم که 14روز بعدش سونو دادم گفت خداروشکر همه چی اوکیه 3تا فولیکول ...

منم سه تا فولی ۱۵ و ۱۶ و ۲۰ داشتم سوزن زدم. الان چند شبه کابوس دارم بشه سه قلو

خدا تو بزرگی. 
منم سه تا فولی ۱۵ و ۱۶ و ۲۰ داشتم سوزن زدم. الان چند شبه کابوس دارم بشه سه قلو

منم هرماه فولیکول فعال دارم امپولم میزنم ولی متاسفانه نمیشه این ماه هم باز پریود شدم شما چی شد؟باردار شدی؟