2777
2789
عنوان

دلم گرفته

103 بازدید | 5 پست

تموم مشکلاتم شده این حرفای نامزدم ..موقع خواستگاری گولم زد گفت خونه اجاره میکنم الان میگه پول ندارم تو اصلا درکم نمیکنی چی میشه چند ماه خانوادمو تحمل کنی منم خونه بسازم هه البته خونه بسازه هم واسم ارزش نداره چون طبقع بالایه مادرشوهرم اینا میسازه ..بخدا دعوا کردم گریه کردم فایده نداره ..طرف ما هم رسمه ک بیشتر از یه سال نباید عقد موند قرار بود عید عروسی بگیریم الان شوهرم میگه خونه درصورتی میگیرم ک پاییز عروسی بگیرم ..اینو خانوادم هیچوقت قبول نمیکنن ابرومون میره 

شوهرم جلو خانوادش راحته دیگه من بدبخت باید خم راست بشم بهش گفتم اگه اینجوری بود من هیچوقت بهت جواب مثبت نمیدادم 

چه اشکالی داره یکم بیشتر عقد بمونین اخه الان بهترین روزای زندگیتونه اااا

والا هرچقد بیشتر عقد موندیم بیشتر پول واسه خانوادش خرج کرده از پول اب برق بگیر تااا خورد و خوراک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط رسم نیس اینجا کلا همه بیشتر از یه سال نمیمونن خودمم خسته شدم دوران عقد خیلی مزخرفه 

خب شما بمون

درسته خسته شدی ولی اگ مجبوربشی جایی ک نمیخای بشینی ک خسته تر میشی حتی برای چندماه