2777
2789
عنوان

خانواده ها محترم لطفا آموزش در حیطه امنیت جدی بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
میترسم این جامعه انقدر بیمار بشه که بگیم در رو روی پدر هم باز نکنید

به اینجاهم رسیدیم متاسففانه

پدر مریض هم کم ندیدیم تو این اخبارهای حوادث

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
شده عزیزم شده به چشم دیدم پدر و مادر متجاوز و بچه باز

سلام عزیزم قطعا حیطه کار شما که خانواده است باعث شده مسائل وحشتناک تریو ببینید

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به اینجاهم رسیدیم متاسففانه پدر مریض هم کم ندیدیم تو این اخبارهای حوادث

بله متاسفانه امیدوارم فراگیر نشه 😶😔

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
بله متاسفانه امیدوارم فراگیر نشه 😶😔

دیگه به چشمامم اعتماد ندارم

خییییلی نگران دخترمم

هفت سالشه

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
خیلی مراقب باشید خیلی خیلی 

اره والا اصلا ب هیچکسم نمیشه اعتماد کرد حتی عمو و دایی بچه هم بوده تجاوز کرده باشن خیلی زمونه بدی شده😳

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
دیگه به چشمامم اعتماد ندارم خییییلی نگران دخترمم هفت سالشه

منم با خوندن این خبر سر شدم سرم بی حس شده بود منم دختر ۷ ساله دارم 

اره والا اصلا ب هیچکسم نمیشه اعتماد کرد حتی عمو و دایی بچه هم بوده تجاوز کرده باشن خیلی زمونه بدی شد ...

خیلی خیلی یک جامعه کاملا بیمار داره شکل میگیره و بدتر این که ما به شنیدن این اخبار داریم عادت میکنیم و این پست فطرتا جری تر میشن

خیلی خیلی یک جامعه کاملا بیمار داره شکل میگیره و بدتر این که ما به شنیدن این اخبار داریم عادت میکنیم ...

اره واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه روزبه روزم بیشتر میشن اینهمه اعدام میکنن و حبس ابد میدن عین خیالشون نیست البته خب بیمارن و کسی هم ب فکر درمانشون نبوده...متاسفانه اینجا خیلی ها چیزی ب اسم بیمار جنسیو اصلا قبول ندارن ولی مگه میشه ی ادم باوجود اینکه خودشم مثلا بچه داشته باشه مثل قاتل آتنا بخواد ب ی بچع تجاوز کنه؟!

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
اره واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه روزبه روزم بیشتر میشن اینهمه اعدام میکنن و حبس ابد میدن عین خیالشون ...

چی بگم عزیزم خیلی حرفها رو متاسفانه تو این سایت نمیشه زد

چی بگم عزیزم خیلی حرفها رو متاسفانه تو این سایت نمیشه زد

درسته...😑

سلام عزیزم.من تویه تاپیک فهمیدم شما لوپوس دارید.میشه بگید چه علائمی داشتین؟کجاها رو درگیر کرده؟

سلام عزیزم من لوپوس ندارم روماتیسم دارم