2821
2789
عنوان

عشق من🙂💓

370 بازدید | 53 پست

میدونم نه اینارو میبینی و نه میشنوی اما من عادت کردم به نوشتن واست به فداکاری کردن واست بدون اینکه بفهمی به دیدن عکسات به اینکه واست گریه کنم و تو هیچکدومشونو نمیبینی و فکر میکنی من یه دختر غدم که اصلا حسی بهت نداره 

اما من کلی برات اشک ریختم کلی ادمارو از زندگیم بیرون کردم دارم با افسردگیم میجنگم به خاطر تو نمیدونم قبلا چه ادمایی تو زندگیت بود شاید الانم باشه شایدم ترکت کرده باشه ولی میدونی ادما یهو سر راه هم قرار میگیرن مثلا خوده من چمیدونستم که میخوام عاشق تو بشم یهویی بی دلیل منی که انقدر از تو تنفر که نه ولی خب زیادم ازت خوشم نمیومد ولی دیدی چجوری عاشقت شدم میدونی چندساله؟

ولی یه چیزی بهت بگم فرشته ی من هیچ زنی مثل من تو این دنیا نمیتونه عاشق تو باشه من حاضرم با تو روی شیشه خورده ها برقصم حاضرم چشامو ببندم باهات از لبه پرتگاه بپرم 

خودت میگفتی کسیو پیدا کن که جوری نگات کنه انگار معجزه ای

تو معجزه نیستی یه چیزی بالاتر از اونی نمیدونم چه کار خوبی کردم که خدا تورو گذاشت سر راهم حتی همین از دور نگاه کردناتم دوست دارم اینکه واست بمیرمو تو نفهمی این که هرروز قرص بخورم تا بمیرم اما نمیمیرم من انقدر دختر ضعیفی نبودما الانشم نیستم اما نمیدونم چرا جلوی تو زبونمو قورت میدم مغزم از کار میفته نمیتونم نزنم زیر گریه

میدونی من حتی تو خیالاتم وقتی تورو میبینم میزنم زیر گریه 

فقط قول بده عاشق کسی نباشی کسیم زیاد دوست نداشته باشی نمیدونم اصلا چی دارم میگم

ولی اگه یه روزی ببینمت بهت میگم که من خیلی واست جنگیدم ولی تو ندیدی هرچند که نزاشتم ببینی

راستی حال سردردات چطوره؟؟یه وقت ناراحت نباشیا 

هی کسی که شاید کنارش باشی حواست به عشقم باشه ها اگه ناراحتش کنی دنیارو رو سرت خراب میکنم اون چشا دنیام بود ، دنیام هست و دنیام خواهد بود مبادا دنیامو بارونی کنیا

عشقم من بازم گریه کردم و اینارو نوشتم ولی بازم تو ندیدی امیدوارم که همیشه خوشحال باشی ولی اگه ناراحت شدی بدون من همیشه کنارتم حتی اگه نباشم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

Awliiii😔😭😭

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
واقعا اینطوری عاشق کسی هستی که کنارت نیس؟

خیلی بیشتر عاشقشم انقدر عاشقشم که قابل توصیف نیست تو این دنیا شبیه من نیست که چه کارایی واسش کردم 

ولی اون نمیدونه و منم نمیگم بهش 

حسه اونم نمیدونم 

حس میکنم تمام بدنم تیکه تیکه شده ولی اگه کناز اون یاشم میچسبه بهم

متاسفم مردی که ادم رو دوست نداشته باشه خودت رو هم بکشی دوستت نداره😪😪😪مردا معمولا عاشق زن هایی میش ...

شایدم عاشقم باشه از کجا میدونی:)

منم بهش نگفتم دوسش دارم و همیشه جلوش مغرورم فکر میکنه من دوسش ندارم:)

خیلی بیشتر عاشقشم انقدر عاشقشم که قابل توصیف نیست تو این دنیا شبیه من نیست که چه کارایی واسش کردم&nb ...

فقط میتونم بهت بگم عشق غرور حالیش نیست اگه واقعا عاشقشی همه همه ی تلاشتو بکن بهش برسی،،زندگی دگمه بازگشت نداره