2777
2789
عنوان

فال

158 بازدید | 17 پست

خانوما خواهش میکنم یکی برام فال حافظ سرکتاب استخاره هرچی که هست بگیره 

جبران میکنم واستون موضوع خیلی حساسه مرسی ازتون

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

یک مراسم رسمی که منشا خیر دارد در را ه استتغییراتی که باعث تحول و دگرگونی در زندگی شما می شود در طالعتان دیده می شود، اگر با هوشیاری و آگاهی کامل در زندگی قدم بردارید تقدیر کاملا به نفع شماست

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
یک مراسم رسمی که منشا خیر دارد در را ه استتغییراتی که باعث تحول و دگرگونی در زندگی شما می شود در طال ...

برای منم میگیرین لطفا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک مراسم رسمی که منشا خیر دارد در را ه استتغییراتی که باعث تحول و دگرگونی در زندگی شما می شود در طال ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
برای منم میگیرین لطفا

وعده ای به شما داده شده که تحقق می یابد بیماری در نزدیکان دارید امیدوار باشید خدا او را شفا می دهد. گوهر وجود شما پاک است و امدادهای غیبی به شما کمک می کند سرنوشت شما به روشنایی رقم خورده استشما فردی موفق هستید پیشنهادی به شما می شود که باعث جهش شما در زندگی است. زندگی تان به طور غیر منتظره تغییر می کند شما پاداش عمل خود را می گیرید .از فرصت ها بهترین استفاده را کنید

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
وعده ای به شما داده شده که تحقق می یابد بیماری در نزدیکان دارید امیدوار باشید خدا او را شفا می دهد. ...

ممنونم عزیزم من تا حالا فال حافظ نگرفتم و چیزی در این مورد نمیدونم. درست درمیاد؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عزیزم من تا حالا فال حافظ نگرفتم و چیزی در این مورد نمیدونم. درست درمیاد؟

حافظو فقط برای ازدواج استفاده می کنم

عزیز هر فالی که می گیری باید بلد باشی و درست در میاد 

حافظو فقط برای ازدواج استفاده می کنم عزیز هر فالی که می گیری باید بلد باشی و درست در میاد 

منم اتفاقا برای ازدواج میخواستم. شما برام فال حافظ گرفتین؟

تروخدا واسه من 😍😍😍😍😍💜💜💜💜

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........