2777
2789
عنوان

ليزيك

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست
من لازِک کردم تقریبا داره 1سال میشه قبلش برا مادرم هم خواسیم عمل کنیم اما گف قرنیه نازکه و 6ماه تا1 ...

اينم شنيدم

فرقشون چيه؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی تا چه شماره ای؟ من چشمم حدود چهار بود الان سالمه سالمه خداروشکر پیشرفته ترین دسشگاهشم تو ب ...

اون موقع شنيده بودم تا ٨شماره رو صفر ميكنه

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

كسي نميدونه الان هزينه ش چقد ميشه؟ 

راستي شبرده باشي ميشه ليزر كرد؟ ضرر نداره؟ تازه ٤ماهه زايمان كردم

كسي نميدونه الان هزينه ش چقد ميشه؟ 

من پارسال لازک کردم با عکس که 100تومن بود شد 2میلیون و پانصد

ینی هزینه عمل 2م و 400هزار بود... برا من دستگاش خیلی پیشرفته بود الانم راضیم... من شما چشمم 2 و یکی دیگه 1/75 بود