2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست

ولی من دیشب بی بی چک گذاشتم منفی بود

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
ااا خداکنه دوتایی باردار شده باشیم سیکلاتون چند روزه هست؟

ایشالله ۲۸روزه

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله ۲۸روزه

من سی روزه

ماه قبل هفدهم شروع شدپریودی

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من سی روزه ماه قبل هفدهم شروع شدپریودی

من ۱۸شروع شد

برو بی بی بزن بیا خبرمون کن

اگه بی بی داری بدو برو بزن ایشالله مثبته

نه باید برم بخرم هی میخوام خودمو کنترل کنم یکی دوروز دیگه صبر کنم بعد بزنم ولی نمیتونم احتمالا امشب میزنم بعد میام میگم جوابشو دعا کنید برام

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ببخشید زودترین زمانی که بی بی چک نشون میده کی هستش؟

برای هرکس متفاوت و به زمان تخمک گذاری و لقاح هم خیلی مهمه یکی زود تره یکی دیر تر

ببخشید زودترین زمانی که بی بی چک نشون میده کی هستش؟

واسه بعضیا حتی سه روز مونده به موعدشون نشون میده بستگی داره که کی لقاح تشکیل شده باشه هرچی زودتر لقاح تشکیل بشه زودتر هم نشون میده