برا من قبل بارداری 102 بود تو بارداری 87 شد هر روز 15 الی 30 دقیقه پیاده روی میکردم کلا قند و شکر و نوشابه اینا رو حذف کرده بودم هر روز کاهو یا خیار میخوردم ماست و سبوس هم خوبه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ایشالا به سلامتی کنجد کوچولو رو در آغوش بگیری قندتم اشکال نداره رژیم رعایت کن منم داشتم تو بارداری ر ...
تو از كي ديابت باردار داشتي عزيزم؟؟
والا هيچي نميخورم درون حد
چاره چيه
همينكه سالم بياد بغلمون يه دنياس
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
😩😘😘😘 بعد خدا ینکرده انسولی بشم بعد بارداری قطع میشه؟
اره بابا
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
تو از كي ديابت باردار داشتي عزيزم؟؟ والا هيچي نميخورم درون حد چاره چيه همينكه سالم بياد بغل ...
آره عزیزم من اوایل بارداری هنونه وخربزه خیلی میخوردم بعد آزمایش که دادم گفت قندم بالاست بعد رژیم داد گفت قندخونت ناشتا ودوساعت بعد صبحانه وناهار وشام چک کن منم چک کردم خداروشکر با رژیم پایین اومد تا آخر بارداری هم رعایت کردم موقع زایمانم هی تند تند قندم چک میکردن همون بیمارستان دکتر تغذیش بهم رژیم داد چند وقت بعد زایمانم قندم جک کردم دیگه نداشتم
آره عزیزم من اوایل بارداری هنونه وخربزه خیلی میخوردم بعد آزمایش که دادم گفت قندم بالاست بعد رژیم داد ...
شكر خدا كه بعدش حل شده عزيزدلم❤️