2777
2789
عنوان

شام چی بپزم 😭😭💥💣💣💣🔪🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 62 پست
تو باذداری چند شد؟

همين ١٠٦ موند دكتر گفت زياده بايد انسولين بزني

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
خيلي گشنه م ميشه ولي به خاطر بچه م تحمل ميكنم😔 فداي سرش هااا فقط اون سالم باشه

ان شاء الله 😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای کنجد جون بالاخره باردار شدی خیلی خوش حال شدم تیکرت دیدم

اره قربونت بشمممم 

الهي سلامت باشي عزيزدل من❤️

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
احساس میکنم بذای قند خوبه 😂😂

خیلی خوبه😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
شما که بارداری چرا فقط مایعات میخوری و وزن کم میکنی؟

به خاطر ديابت بارداري

مایعات مثل چی؟؟؟

اش و سوپ

هرازگاهي ام گوشت خالي يا كباب خالي

فقط صبونه ها كمي نون ميخورم

ناشتا۱۰۳بود  ۲۹ سالمه  میخام اقدام کنم  دیابت بارداری نگیرم ‌😣

تو رژیم دیابتیک همه چیز هست ب اندازه و محدود.

من تو بیمارستانم میبینم رو غذای مریضای دیابتی نون هم هست برنج هم هست.

با متخصص تغذیه مشورت کن و وزنتم بیار پایین.خ تو کاهش قند موثره.ورزش کن

یا خدا 😵😵😵😵😵😵😵 انسولین 😭

گريه نداره فدات شم

كسي كه ميخواد باردار شه بايد همه اينارو به جون بخره

اره قربونت بشمممم  الهي سلامت باشي عزيزدل من❤️

ایشالا به سلامتی کنجد کوچولو رو در آغوش بگیری قندتم اشکال نداره رژیم رعایت کن منم داشتم تو بارداری رعایت کنی چیزی نمیشه کم بخور ولی مقوی بخور بچه هیچی نباشه از استخون مادرم تغذیه میکنه

لایک نکن ممنون  

مرغ سوخاري

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....