2789
عنوان

دعوا سر صبح😶😶

479 بازدید | 21 پست

صبح همسرم سرویسشو برده بود مدرسه برگشته بود پایین صبونه خورده بود دوباره رفته بود دنبالشون چون امتحان دارن زود برمیگردن،بعدش اومده بود خابیده بود،ساعت ۱۱ گوشیش زنگ خورد دوتامون بیدار شدیم گفتم کیه گفت بتوچه😳گفتم بسم الله با یه حالت عصبانیت وحشتناک رفت لباس پوشید هرچی دم دستش بود میزد زمین با پا میزد به وسایل،گفتم چته با صدای بلند گفت هیچی ،بدنم میلرزید گفتم خدا چی شده گفتم چته خو الان بیدار شدیم تا تونست کفر کرد دیگه دهنم بسته شد،گوشیشو نشونم داد گفت بیا دوستمه،راست میگفت دوستش بود ،رفت بیرون،تا تونستم گریه کردم اصلا شکه شدم،نیم ساعت بعد زنگ زد چیزی نمیخوای بیارم دارم میام خونه،گفتم ن ،برگشته عادی باهام حرف میزنه منم سرد جوابشو میدم چون واقعا سر صبی اینجوری ادم سکته میکنه،دوس داشتم به کسی بگم یکم خالی شم هرلحظه حرکت صبحش یادم میوفته بخدا گریه میکنم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واا دوستش چی گف بهس

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

پریود مغزی شده اعصاب نداره شما ب دا نگیر

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

شوهر منم گاهی وقتا ایمجوری میشه مثلا همین دیروز صب پاشد کلی غر زد ک چرا دیشب منرفتم دندون پزشکی تو باهام نیومدی حالم بد بود😐منم گفتم خب ساعت۱شب کجا میومدم شرو کرد غر غر کردن بعد ی چیز گفت من اشتبا متوجه شدم کلی بهم گفت اوسکل و نفهم منم گوله گوله اشکام میریخت میومد بعد رفت دوساعت بعدش اومد معذرت خواهی کرد 😐😐