2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی باردار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 121955 بازدید | 49 پست
بیبی چک‌ من همیشه منفیه چون آقا هستم ولی نمیدونم چرا هر ماه یکی دو بار میزام😐

چه خاله زنکی تو جمع خانما چیکار میکنید 😐

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

جانم من همین علائم رو داشتم بی بی چک بعد یه ساعت یه هاله کمرنگ انداخت دیروز رفتم آز مثبت بود

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام الکی امیدوار بشی ..... ایشالا ک حامله باشی 😘...  ولی من 10 روز از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود تازه 4 روز بعدش ( 14 روز از پریودم گذشته بود ) آزمایشمم منفی بود عدد بتام 11 بود.....

25 روز از پریودم گذشته بود و پریود نشدم فرستاد منو سونو ک ببینه کیست دارم یا نه ک اونجا گفت باردارم 😋

گفت لقاح دیر انجام شده

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

یه خانومی همینجا نفس.مامان بود اسم کاربریش گفت بیبی چک آمریکایی گذاشتم نشون داده..رفتم ازمایش دادم مثبت شده بعد تازه مدیکور یه هاله ریز انداخته

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
یه خانومی همینجا نفس.مامان بود اسم کاربریش گفت بیبی چک آمریکایی گذاشتم نشون داده..رفتم ازمایش دادم م ...

دعا کنید برای منم اینطوری باشم 

شانس اینجا فقط مدیکور روژان و لاوین هست

سلام یکتا جون ۶ روزه عقب انداختم هنوز معلوم نیست ولی بی بی منفی ولی علائم بارداری دارم برام دعا کن ش ...

ان شاءالله هرچی خیره پیش میاد عزیزم  منم معلوم  نیس عزیزم 

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔

من دومین ماهی هست که اقدام کردم پنج روز مونده به پریودیم هیچ علائمی به غیر سینه درد و نفخ ندارم بعضی موقع ها بی حوصله میشم و احساس می‌کنم شکمم سنگین شده و احساس پر بودن شکم دارم دیروز به بیبی چک زدم منفی بود دعاکنید نی نی داشته باشم و پریود  نشم 

ماه قبل خیلی استرس داشتم ولی این بار ن تازه الان استرس گرفتم