2777
2789
عنوان

طلاق با پیام

304 بازدید | 18 پست

🔴زنان عربستان با پیامک از طلاق خبردار می شوند

🔹در عربستان سعودی، زنان از طلاق بوسیله پیامک مطلع خواهند شد. پیش از این، شوهران می توانستند از همسرانشان طلاق بگیرند و به آنها نگویند. قانون جدید در تاریخ ۶ ژانویه به اجرا در می آید./اسپوتنیک

جای شکرش باقیه. ما تو ایران از این قانونا نداریم. تصوّر کن تو آشپزخونه یهو پیامک بیاد شوهرت طلاقت داده. خیلی دل می خواد اون لحظه تو غذا سمی ، مرگ موشی نریزی.🙈😂

اين زناي سعودي چقد بيچارن دلم ميسوزه براشون

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه طلاقش بده که دیگه نمیاد تو اون خونه دستپخت زنه طلاق دادشو بخوره که بخاد زنه بهش مرگ موش بده😑😩😶

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اين زناي سعودي چقد بيچارن دلم ميسوزه براشون

الان وضعشون بهتر از ما شده حجابشون ازاد شده دارن ازادتر میشن 😄

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

اتفاقا دلت برای خودمون بسوزه اونا همه حقی بهشون داده شد با اصلاحات جدید 

اما ماها چی؟

هنوز بعد ۱۷ سال اندر خم راهروهای دادگاه خانواده ایم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
باز اونا  کم کم دارن پیشرفت میکنن رو به جلو میرن  مااا چی داریم برمیگردیم عقب😑

همینو بگو

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

باز اونا  کم کم دارن پیشرفت میکنن رو به جلو میرن  مااا چی داریم برمیگردیم عقب😑

ما پسرفت میکنیم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....