2777
2789
پس یعنی میتونیم اقدام کنیم دیگه؟

اره چون دوتا فولیکولتخیلی خوبن من فولیکولم 12 بود خیلی بد بود همش هم یکی بود باید حتما میرسوندم به بیست اما معحزه شد ماه بعدش با مصرف داروی مدروفم 5 باردار شدم 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس واسه چیه استرس نداشته باش.تغذیه گرمیجات بخور شبای ۱۰ و۱۲ و ۱۴ سیکل برنامه برو نی نی دار میشی همی ...

ایشالا اخه همسرم واریکوسل داشت عمل کرد‌.این ماه باید ازمایش بده 

اره چون دوتا فولیکولتخیلی خوبن من فولیکولم 12 بود خیلی بد بود همش هم یکی بود باید حتما میرسوندم به ب ...

خداروشکر .من انقدر اینجا میخونم که اقدام کردن نشده خیلی استرس پیدا کردم

ایشالا اخه همسرم واریکوسل داشت عمل کرد‌.این ماه باید ازمایش بده 

خب دیگه عمل کرده خلاص .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
خداروشکر .من انقدر اینجا میخونم که اقدام کردن نشده خیلی استرس پیدا کردم

ن اصلا بهش فک نکن از هر چی بدت بیاد به سرت میاد راحت برید اقدام کنید ولی خب نشون دکترم بده واس فولیکول 35 ات بهت دارو بده شایذ

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ن اصلا بهش فک نکن از هر چی بدت بیاد به سرت میاد راحت برید اقدام کنید ولی خب نشون دکترم بده واس فولیک ...

نه گفت جوش نمیزنی پرم میشی نمیخاد .فقط رازیانه و بومادران بخور 

نوشته توش که پی سی ا دی هم ک هستی....همون خودش یک مانع برا بارداریه منم دارم اما پریود من نامنظمه... ...

دکتر گفت چون پریودات منظم مشکلی نیست ولی خودم تا باردارنشم استرسشو دارم فعلن که دارم عرقیجات میخورم ببینم چی میشه