2777
2789
عنوان

به درد میخورع؟

106 بازدید | 11 پست

سلام به نظرتون مدرک حسابداری به درد میخوره ؟خودم دانشجو یه رشته دیگه ام ولی میخوام مدرک حسابداری هم بگیرم ممنون میشم هرکی اطلاعاتی داره بگه

من مرید قمرعلقمه ام زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام                                                           ♥التماس دعای شهادت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنده حسابدارم  بله به در میخوره

سخته یادگیریش؟؟طول میکشه اموزشش؟شما سرکار میرید؟حقوقش خوبع گلم؟

من مرید قمرعلقمه ام زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام                                                           ♥التماس دعای شهادت
چرا بدرد نخوره

منظورم بازار کار واینا بود عزیزم

من که خیری ندیدم ازش لیسانس دارم می خواستم واسه ارشد بخونم پشیمون شدم فقط شرکتهای حسابرسی تا دلت بخواد استخدام میکنن که از صبح ۸تا ۶یا ۷شب باید کار کنی اخر ماهم ۸۰۰نهایت میدن

سخته یادگیریش؟؟طول میکشه اموزشش؟شما سرکار میرید؟حقوقش خوبع گلم؟

درسای ترمای بالاترش یه کم سخته ولی بخونیش اسونه 

مثه بقیه رشته ها دیگه عزیزم 4سال کارشناسیه

حقوق بستگی به جای کار شما داره ولی چون بازار کارش خوبه بیکار نمیونی اولش باید با کم شروع کنی

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
درسای ترمای بالاترش یه کم سخته ولی بخونیش اسونه  مثه بقیه رشته ها دیگه عزیزم 4سال کارشناسیه ح ...

ممنون گلم