2777
2789
عنوان

قرص کلومفین

6344 بازدید | 26 پست

بچها من میتونم بدون دستور پزشک این قرص رو بخورم؟یا باید برم حتما پیش دکتر؟میخوام دوقلو باشه و سااالم 😃بعدم من سه ماهه ک اقدام داشتم پشت سر هم ولی بازم پریود شدم 

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

کلومیفن اگه بخوری بابد بعدش امپول اچ سی جی بزنی چون اگه بارداری اتفاق نیفته بعدش امکان کیست هست

انشاالله ک دوقلو باردار میشی عزیزم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلومیفن اگه بخوری بابد بعدش امپول اچ سی جی بزنی چون اگه بارداری اتفاق نیفته بعدش امکان کیست هست انش ...

شما خوردین؟؟؟

شما مصرف کردین؟؟؟ینی ایجور خطرناکه؟

من با دستور دکتر لتروزول خوردم باز مثل قرص کلومیفن برای تحریک تخمدانه ولی قبل از مصرفش رفتم سونو مشخص شد فولیکول غالب ندارم و بخاطر این خوردم البته میگم با دستور پزشک و اما شما اگه فولیکول غالب داری و بخوری ممکنه بیش از حد فولیکولات رشد کنن و تخمک آزاد نکنن و به کیست تبدیل بشن و خدای نکرده کیست ها مانع بارداریت بشن پس حتما برو دکتر و بگو میخوام زود باردار بشم ببین اون چی میگه، تازه اگه 3 ماهه اقدام کردی زوری تا 4،5 ماه اول ممکنه رحم خودشو برا بارداری آماده کنه

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

استارتر توروخدا نخور 😞 منم بخاطر تنبلی خفیف وعشقِ دوقلو خوردم امپولم زدم خارج رحمی شد...خیییلی عوارض داره...بخدا همون موقعکه رفتم سونو برا اندازه فولیکولام یه خانمم دیدم خیلی ناراحته...گفتم خارج رحمیِ کلومیفنم خورده بود.خیلی دلم براش سوخت... نمیتونستم کمتراز یکماه بعدش به سر خودمم میاد😢😞

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
من با دستور دکتر لتروزول خوردم باز مثل قرص کلومیفن برای تحریک تخمدانه ولی قبل از مصرفش رفتم سونو مشخ ...

پس خیلی عوارض داره ،همون نخورم بهتره صبر کنم تا 4/5ماه ببینم چی میشه🙏

استارتر توروخدا نخور 😞 منم بخاطر تنبلی خفیف وعشقِ دوقلو خوردم امپولم زدم خارج رحمی شد...خیییلی عوار ...

آخی عزیزدلم ...خیلی ناراحت شدم و همچنین باحرفات من رو هم منصرف کردی ...😑نمیخورم منم ..انشاالله خدا خودش دوقلو بده پس 💕

پس خیلی عوارض داره ،همون نخورم بهتره صبر کنم تا 4/5ماه ببینم چی میشه🙏

آره بازم قرص لتروزول عوارضش کمتره ولی دوقلوزاییش هم کمه، هر قرصی میخوای بخوری با دستور پزشک، ان شاءالله که بدون قرص باردار بشی عزیزم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
آخی عزیزدلم ...خیلی ناراحت شدم و همچنین باحرفات من رو هم منصرف کردی ...😑نمیخورم منم ..انشاالله خدا ...

بخدا استارتر من قبلش از طریق ت ل گ ر ا م با یه دکتر زنان خوب مشورت کردم...منعم کرد گفت اصلااا نخور خیلی عوارض داره...من گوش نکردم😞. خیییییلی عذاب روحی وجسمی کشیدم خدا براهیشکی نیاره...افرین که نمیخوری😘😊 چیزا گیاهی بخور دمکرده گل سنجد دکترضیایی طب سنتی فیلمشو دیدم گفت باعث دوقلوزایی میشه...اونو بخور گیاهیِ. لبنیات زیادم شنیدم تاثیر داره. ان شاءالله خدا بهترین هاش رو بهت بده🌹🙏موفق باشی عزیزم💝

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
آره بازم قرص لتروزول عوارضش کمتره ولی دوقلوزاییش هم کمه، هر قرصی میخوای بخوری با دستور پزشک، ان شاءا ...

انشاالله عزیزززدلم برام دعا کن 

بخدا استارتر من قبلش از طریق ت ل گ ر ا م با یه دکتر زنان خوب مشورت کردم...منعم کرد گفت اصلااا نخور خ ...

انشاالله گلکم مرسی از راهنماییت و اینکه منعم کردی از خوردنش 😍😘انشاالله برام دعا کن