بچها من میتونم بدون دستور پزشک این قرص رو بخورم؟یا باید برم حتما پیش دکتر؟میخوام دوقلو باشه و سااالم 😃بعدم من سه ماهه ک اقدام داشتم پشت سر هم ولی بازم پریود شدم
کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با دستور دکتر لتروزول خوردم باز مثل قرص کلومیفن برای تحریک تخمدانه ولی قبل از مصرفش رفتم سونو مشخص شد فولیکول غالب ندارم و بخاطر این خوردم البته میگم با دستور پزشک و اما شما اگه فولیکول غالب داری و بخوری ممکنه بیش از حد فولیکولات رشد کنن و تخمک آزاد نکنن و به کیست تبدیل بشن و خدای نکرده کیست ها مانع بارداریت بشن پس حتما برو دکتر و بگو میخوام زود باردار بشم ببین اون چی میگه، تازه اگه 3 ماهه اقدام کردی زوری تا 4،5 ماه اول ممکنه رحم خودشو برا بارداری آماده کنه
خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
آخی عزیزدلم ...خیلی ناراحت شدم و همچنین باحرفات من رو هم منصرف کردی ...😑نمیخورم منم ..انشاالله خدا ...
بخدا استارتر من قبلش از طریق ت ل گ ر ا م با یه دکتر زنان خوب مشورت کردم...منعم کرد گفت اصلااا نخور خیلی عوارض داره...من گوش نکردم😞. خیییییلی عذاب روحی وجسمی کشیدم خدا براهیشکی نیاره...افرین که نمیخوری😘😊 چیزا گیاهی بخور دمکرده گل سنجد دکترضیایی طب سنتی فیلمشو دیدم گفت باعث دوقلوزایی میشه...اونو بخور گیاهیِ. لبنیات زیادم شنیدم تاثیر داره. ان شاءالله خدا بهترین هاش رو بهت بده🌹🙏موفق باشی عزیزم💝
خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘