ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من عکس رنگی دادم نمیشه گفت درد نداشت ولی میشه تحملش کرد دوماه بعدش باردار شدم که نافرجام بود و برام نموند قبل عکس رنگی هم هیچ دارویی نخوردم گرفتگی وچسبندگی داشتم تو دو مرحله دارو رو تزریق کرد ولی خدارو شکر کاملا باز شد امیدوارم تو هم راحت بری بدی عکستو
ماهی که عکس گرفتی اقدام داشتی ؟بعضی ها میگن رابطه نداشته باشین چون عفونت میگیری
اره داشتم دقیقا چند روز بعدش اقدام کردم برا بارداری ولی همون ماه نشدم دقیقا دوماه بعدش البته من برا تعیین جنسیت میرفتم دکتر زمان تخمک گذاری سونو واژینال میدادم تخمکام خوب بود ولی حدود یکسال ونیم باردار نمیشدم دکتر گفت باید عکس رنگی بگیری شاید گرفتگی داشته باشی من که حرفشم درست بود اگه همون اول عکس مینداختم بهتر بود تا یکسالو نیم انقد هزینه دادم منم خیلی میترسیدم از عکس ولی برو بده حتما باردار میشی خیلیا همون ماه اول باردار شدن بعد عکس
من عکس رنگی دادم .ببین از ظهر روز قبل حتما با فاصله های 8 ساعت شیاف بیزاکودیل مصرف کن که روده هات رو خالی کنه(باعث میشه یکمی اسهال شی) ممکنه شیافش رو پیدا نکنی چون منم خواستم نبود قرصش رو گرفتم هر 8 ساعت 2 تا خوردم.بعدش روزی که میخوای بری عکس رنگی اصلا اصلا غذای سنگین و حجیم نخور و صبحانه تم سنگین نباشه .یه ساعت قبل رفتن هم یه شیاف دیکلوفناک بذار.یه پد بهداشتی هم حتما با خودت ببر چون ممکنه یکم لکه بینی داشته باشی.اصلا هم نترس نه از دم و دستگاه دکتر نه هیچی.واقعا دردش زیاد نیس.فشارشو حس میکنی اما قابل تحمله.(تمام اینایی که گفتم مصرف کن رو زمانی که خودم عکس رنگی داشتم دکتر قبلش به خودم گفته بود از خودم در نیاوردم.)قبلش آب هم زیاد بخور چون یه سونوگرافی میگرن قبلش باید مثانه پر باشه.(واسه من اینجوری بود)
میگم یه سوال تختش از تخت معمولی بود یا مخصوص معاینه؟از اونایی که تویی مطب دکتر زنان هست
مطب دکتری که من رفتم تخت معاینه زنان نبود یه تخت فلزی بود که روش یه دستگاه اسکن هست که وقتی مایع رنگی رو تزریق میکنه داخل رحم از رحمت عکس میگیره.من قبلش اینقدری نمیترسیدم اما وقتی رفتم رو اون تخته دکتر اومد ترس برم داشت . ولی واقعا دردش در حد درده پریوده.و کل پروسه ش 5 دقیقه طول میکشه.وقتیم تمومشد من اصلا اذیت نشدم.