2777
2789
عنوان

باردارا کمک

116 بازدید | 25 پست

من از هفته ی پیش سوزش و خارش دارم موقع دفع ادرارم البته چیزی هم نمیخورم مایعات هم خیلی کم میخورم برا همین امروز خارش و سوزشم بیشتر شده، هفته ی پیش آز ادرار دادم هنوز جوابش آماده نشده بنظرتون برای جنین خطرناکه، ادرارم هم رنگش زرد پررنگ شده

منم همینطورم رفتم ازمایش گفت عفونته به دکترم نشون دادم گفت فقط اب بخور دارو نمیشه داد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آب خیلی زیاد بخور 

اره عفونت باشه خوب نیس ها بابد دارو مصرف کنی 

جواب ازمایشت اومد سریع ب دکترت نشون بده 

درد پهلو نداری 

؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
نه پهلوهام درد نمیکنه فقط سوزش و خارش دارم 

فکنم بخاطر عفونت باشه آب خیلی بخور و موقه دفع ادرار بزار کامل تخلیه شه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
منم همینطورم رفتم ازمایش گفت عفونته به دکترم نشون دادم گفت فقط اب بخور دارو نمیشه داد 

من از هفته ی پیش این سوزش و خارشو دارم خیلی الان میترسم وای که ج آزمایش چقدر دیر آماده میشه، شما بعد از چند وقت سوزش و خارش رفتین دکتر

من از هفته ی پیش این سوزش و خارشو دارم خیلی الان میترسم وای که ج آزمایش چقدر دیر آماده میشه، شما بعد ...

هفته چندمی گلم؟منم تازه رفتم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
هفته ی نهم عزیزم

نگران نباش ماست بخور من تو ادرارم خون بود ولی دارو نداد

من غذا نمیخورم که تشنه ام شه بتونم مایعات بخورم، تا مایعات خالی میخورم دلم ضعف میاره

منم مث تو بودم البته من کلا 8 ماه استفراغ ...

شربت درست کن بخور مثلا شربت البالو خونگی

شربت ابلیمو

ازین چیزا 

راستی من تخمه افتابگردون بو داده میخوردم بالا نمیاوردم 2 ماه نهارو شامم تخمع بود در حد کم معدم کوچیک شده بود 

شمام تست کن شاید ساخت بهت و گشنه نموندی 

خیلی روزای بدیه☹

نه پهلوهام درد نمیکنه فقط سوزش و خارش دارم 

عزیزم اگر عفونت زیلد بشه باعث گارگی کیسه اب وسقط جنین میشه، نمیخوام الکی بترسونمت ولی بودن کسایی که عفونت واژن یارحم داشتن وبچشون سقط ‌‌‌شده، پس اصلا عفونت دست کم نگیر، هروز ماست بخور، اب روزی 6تا8لیوان حتماااا بخور، لباس زیرم تند تند عوض کن

منم مث تو بودم البته من کلا 8 ماه استفراغ ...  شربت درست کن بخور مثلا شربت البالو خونگی شربت ...

آره تنها چیزی که میتونسم بخورم تخمه بودش که البته تشنه ام هم میشد خوب بود، از بس خوردم از دلم رفت، تو بارداری هرچیو که دوست دارم زیاد میخورم بعد از دلم میره دیگه الان هیچی دوست ندارم شاید باورت نشه

آره تنها چیزی که میتونسم بخورم تخمه بودش که البته تشنه ام هم میشد خوب بود، از بس خوردم از دلم رفت، ت ...

من هرچی میخوردم بالا میاوردم تخمه هم هر وعده یه مشت میخوردم ک ضعفم بره فقط 

دمیترون خوردی؟