دختراتون از بچگی جوری تربیت کنید که وقتی ازدواج کرد بدونه باید شونه به شونه همسرش زندگیش بسازه نه اینکه انتظار داشته باشه حتما باید همه چی اماده و فراهم باشه از اول.
و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
و باید هم به پسرمون یادم بدم که اون دختر با هزار تا امید و آرزو امید توی اون زندگی و باید عین مرد باشه براش تا جایی که به زنش قوت قلب و اعتماد بنفس بده و بشه تگیه گاهش
مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
منو که جوری تربیت کردن که همه چی از اول نبود با کوشش بدست میاد اینم بگم پدر و مادرم شرطشون واس ازدواج داشتن شغل خوب و داشتن خونه بود خب بالاخره نمیشه که از صفر شروع کرد دختر هم آرزو داره قرار نیس مصیبت بکشه ولی انتظار بیش از حد خوب نیس
بله . همینجوریم بزرگ شدم .اما خب اینم هست اگر زن خیبلی مستقلو قوی باشه یسری داستانایی بوجود میاره ...چون هنوز مردای ما ظرفیت اون حجم از استقلال زنو ندارن
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه