2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون دقیقتره و اگه انسداد یا چسبندگی باشه نشون میده

آخه من دوتا زایمان زودرس داشتم نمیدونم عکس رنگی انجام بدم یا نه دومیه با سرکلاژ بود بخیه باز شد 

خدایا به امید خودت
آخی عزیزم انشالله بزودی خدا بهت یدونه سالم و خوشگلشو میده تمام تلاشتو بکن و ناامید نشو

ممنونم عزیزم خدا از زبونت بشنوه دیگه خسته شدم واقعا تا به شیش ماه میرسم از دستشون میدم 😢

خدایا به امید خودت
نه والا نرفتم من بعد اون سقط اولی یه ماه بعدش باردار شدم میگن شاید رحمت آماده نبوده زود باردار شدی

آره خب زود اقدام مردی ولی به هر سقط مکرر نیاز به بررسی های بیشتری داره

🧚‍♀️
آره خب زود اقدام مردی ولی به هر سقط مکرر نیاز به بررسی های بیشتری داره

آره فعلا که نمیخام بدنم خیلی ضعیف شده بعدش میرم دکتر خوب اون دکترم خیلی کوتاهی کرد هر علایمی داشتم همش میگفت عادیه بچه حرکاتش پایین بود درد زیر شکم داشتم میگفت عادیه تا وقتی بخیه باز شد وکیسه آب جنین اومد پایین ودرد انقباض داشتم اگر بخیه محکمه چرا اینجور میشه

خدایا به امید خودت
آره فعلا که نمیخام بدنم خیلی ضعیف شده بعدش میرم دکتر خوب اون دکترم خیلی کوتاهی کرد هر علایمی داشتم ه ...

نه بخیه که شل و سفت نیست ممکنه بخاطر انقباضات بیش از حد رحم باشه

جفتت پایین بود؟

🧚‍♀️
نه بخیه که شل و سفت نیست ممکنه بخاطر انقباضات بیش از حد رحم باشه جفتت پایین بود؟

نه عزیزم جفتم پایین نبود قدامی بود ولی بعد انقباض یه خورده داخل ترشحات زرد رنگ رگه های خون بود وکمر درد داشتم رفتم دکتر معاینه کرد گفت کیسه آب اومده بیرون نمیدونم چرا اینجور میشه اون بچه هم کیسه آب زده بود بیرون نمیدونم چرا هردو بارداریم یه اتفاق شبیه به هم افتاد

خدایا به امید خودت