2821
2789
عنوان

من عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 22 پست
تو کل عمرت باید ۷ نفرو غسل بدی دامادشون غسلش داده دمش گرم  بخور غر نزن فاتحشم بفرس

منم شنیدم یا باید غسل بدی یا پولشو بدی یه نفر به جات این کارو بکنه..کی این کارو میکنه الان همه خودشون پول میدن به غسالخانه میشورن کفن میکنن تحویل میدن بچه های متوفی نه اجازه میدن بری داخل کمک بدی بدشونم میاد نه قبول میکنن پولشو بدی ناراحت میشن فکر میکنن منظورت چی بوده شر میشه..

الان تو یه رستوران شیک از کجا میدونی آشپز از دستشویی اومده بیرون دستشو تمیز شسته؟ پس بهش فکر نکن😁 .. حالا من اگه غذایی از حد معمولش بیشتر شل و آبکی باشه به شدت حالم بد میشه نمیتونم بخورم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پدرشوهر منم اینطوریه ... روز عاشورا کل مردم شهرشون رو خرج میده ولی اعتقاد داره مال مرده نمیخوره

من کاری با مال مرده ندارم اشپزش یکی دیگ باشه میخورم 

دیروز تخم مرغ خوردم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

من از مرده میترسم😓غذاشم نمیخورم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...