2777
2789

چون اون يكي سينه كه نميخوره شيرش زياد مياد تو دهنش يا نمياد اصلا حتما بدوش بده بخوره ناراحتي نداره من ٦ ماهه تمام اين كارو ميكردم سخته ولي اينم يجور فداكاريه ديگه بعدا بهش بگو براش چه كارا كه كردي ☺️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

من ۱ماه اول بخاطراینکه بچه ام nicu  بستری بودمجبورشدم شیرموبدوشم

مماماهای اونجا به مادر ای که مثل من بودن اومدتوصیه کرد که حتما بادست بدوشیم که شیرمون زیادتربشه وهم اینکه رگه های شیری بسته نشه

ودوشیدنش اوایل سخت بود زمان بر. من یک ماه دستهاموخوب میشستم وهرکجاکه توسینه ام سفت بودمالش میدادم وشیرشوبیرون میاوردم 

یه مدت ازشیردوش دستی استفاده میکردم خیلی شیرم آبکی بودوبعضی  جاهای سینه ام سفت میشد

هیچ کس برای من،تونمی شود😍😍😍
چون اون يكي سينه كه نميخوره شيرش زياد مياد تو دهنش يا نمياد اصلا حتما بدوش بده بخوره ناراحتي نداره م ...

نميخوره هركارى ميكنم، كلافه شدم، با شيردوش دستى ميدوشم شيرمو خيلى دردناك شده سينم، با قطره چكون ميدم ميخوره

نميخوره هركارى ميكنم، كلافه شدم، با شيردوش دستى ميدوشم شيرمو خيلى دردناك شده سينم، با قطره چكون ميدم ...

كرم بزن آروم سينه هاتو قبل از دوشيدن ماساژ بده تا شيرت زياد شه بعد بدوش ميدونم سخته ولي مال من درد نداشت حالا با ماساژ بهتر ميشه