2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

140 بازدید | 14 پست

من مهریه م 600سکه ست و با عشق ازدواج کردم

از اول چنین عددی مد نظرم نبود اما مجبور ب قبولش شدم. حالا میخوام همشو در ازای همه حقوقم ببخشم. طلاق و حضانت و تحصیل و.... 

ما هیچ مشکلی نداریم و همسرم فعلا هیچ مشکلی با کار و تحصیل و... نداره اما خودم احساس بدی دارم. 

دلم میخواد همه حقوقم مال خودم باشه و ب مهریه هم اعتقادی ندارم 

یکی از دوستام ب شدت باهام مخالفت کرد و نمیذاره مطرحش کنم 

شما ب شخصه اینکارو میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارت داره مهریه بزار باشه خوب. همسرتم ک مشکلی نداره. شاید ی روزنامه لازمت شد. حتمن ک نباید طلاق با ...

نمیدونم ی احساس اسارت میکنم. احساس اینکه کس دیگه برای ساده ترین حقوقم تعیین تکلیف میکنه

حق طلاق و حضانت و خیلی از حقوق دیگه عالین ولی عزیزم اینا زمانی بدردت میخورن که شماقصد داشته باشی جدابشی ولی اگه خودت از زندگیت راضی باشی امازیر سر شوهرت خدای نکرده بلندبشه و بخواد طلاقت بده چی؟تمام زحمات چندین سالت تواون زندگی بدون پشتوانه مالی خوب هدرمیره حداقل نصفشو ببخش نه همشو یه خورده هم به احتمالات هم فکر کن

لطفا نظر بدید من واقعا میخوام با همسرم مطرحش کنم. 

مطمئنم قبول میکنه اما ی درصد فکر میکنم باید از تجربه بقیه استفاده کرد. 

واقعا حق طلاق موضوع مهمی نیست؟؟؟ 

حق طلاق و حضانت و خیلی از حقوق دیگه عالین ولی عزیزم اینا زمانی بدردت میخورن که شماقصد داشته باشی جدا ...

خب در ازاش همه چیز توی زندگی مون رو نصف میکنیم. بهتر نیست،؟ 

نمیدونم ی احساس اسارت میکنم. احساس اینکه کس دیگه برای ساده ترین حقوقم تعیین تکلیف میکنه

خوب اون بحثش فرق میکنه اما مردا دلشون اقتدار میخواد و به همین چهارتا خق ک کمم نیس دلخوشن ممکنه وقتی مطرح میکنی ک حقا رو بده بهت بهش بر بخوره و اختلاف پسش بیاد

خوب اون بحثش فرق میکنه اما مردا دلشون اقتدار میخواد و به همین چهارتا خق ک کمم نیس دلخوشن ممکنه وقتی ...

حق منه که دستشه... با حق من میخواد اقتدار داشته باشه؟ 

چ اقتداری! 

خب در ازاش همه چیز توی زندگی مون رو نصف میکنیم. بهتر نیست،؟ 

الان چی داره؟مال و اموال؟اگه چیزی نداره آیا یه قول یا دست نوشته سندیت داره یانه؟حتما حتما بازبون نرم هم که شده حتی اگه خوشبخت ترین هم هستی حق طلاق و حضانت با ازدواج رو ازش بگیر این دوتا خیلی خوبه ولی حتما قبلش با یه وکیل صحبت کن که یه وقت شوهرت از این وکالت ها نده که بعدبتونه عزلش کنه ولی دوست گلم تمام مهرتو نبخش شده یک سومشو نگه دار

اصلا به این فک کن شما خوش و خرم باهم زندگی میکنین ولی یه روزی دورازجون شوهرت میمیره شما سهمت از اموال شوهرت چقدره؟یک هشتم؛اما اگه مهریه داشته باشی اولویت اول مهرشماست بعد سهم باقی وراث

الان چی داره؟مال و اموال؟اگه چیزی نداره آیا یه قول یا دست نوشته سندیت داره یانه؟حتما حتما بازبون نرم ...

حق حضانت با ازدواج؟ یعنی ب شرطی ک بخوام ازدواج بکنم؟ 

حق حضانت با ازدواج؟ یعنی ب شرطی ک بخوام ازدواج بکنم؟ 

اگه شما بعداز طلاق ازدواج کنی حق حضانتت دیگه سلب میشه و بدرد نمیخوره شما باید حضانت رو طوری بگیری که حتی اگه ازدواج کردی این حق ازت برنگرده که میشه حضانت با وجود ازدواج

2790
2778
2791
2779
2792