2789
عنوان

تورو خدا کمک

92 بازدید | 8 پست

من دانشجو هستم از هفته دیگه شنبه هم امتحانام شروع میشه هیچیم نخوندم ترم پنجمم هستم راستش از درس خوندن واقعا خسته شدم چون هم از خانوادم دورم هم هیچ امیدی به ایندم ندارم چکارکنم بتونم مثل قبلنم با انگیزه درس بخونم توروخدا کمکم کنید!!!

عشقم منم شرایط تورو دارم تازه چن تا از درسام نمره قبولی ش ۱۴ب بالااس توکل کن بخدا و بخون ن ...

اره انشالله خدا کمکمون کنه.خیلی گناه داریم چون بهترین روزای زندگیمون داره به بدترین شکل ممکن میگذره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به آینده فکر کن عزیزم

من ۳۰ سالمه هنوز درس میخونم کلا علاقه دارم

یادمه سه سال قبل شرایط سختی داشتم

با یه بچه مدرسه ای تنها مسولیت زندگی و خونه و درآمد و... باید درسمم میخوندم

شبها۳ ساعت میخوابیدم مابقی روز در حال کار و مطالعه و رسیدگی ب امور منزل و بچه ام بودم

دوسال تو این وضعیت تحمل کردم بخاطر فشار زیاد و کم خوابی ۸ کیلو وزن کم کردم

ولی خب امیدوار بودم

همش به روزای خوبی که میاد و نتیجه سختیامو میبینم فکر میکردم

نمره هامم عالیییی

یکاری که میتونی بکنی که استارت خوندنو بزنی برنامه ریزیه

یه دفتر بردار کارهای روزانه ات رو بنویس و قول بده هر کاری رو توی همون روز به اتمام برسونی و اگر نکردی خودتو جریمه کن

مثلا برنامه درسی بزار و روز یک شنبه بگو فلان مبحث فلان کتابو باید بخونم

کم کم با برنامه ریزی به جایی میرسی که واسه هر ساعتت یه برنامه خاص میزاری و خودت لذت میبری میبینی که زندگیت روی روال خاصی داره پیش میره و بی هدفی توی کارات نیست

یکاری که میتونی بکنی که استارت خوندنو بزنی برنامه ریزیه یه دفتر بردار کارهای روزانه ات رو بنویس و ق ...

اره دیگه کم کم باید شروع کنم انشالله.مرسی عزیزم از راهنماییت