2777
2789
عنوان

بیاید بگم چکارکردم

367 بازدید | 24 پست

خواهر شوهرم از شهرستان اومده بود خونه مادرشوهرم اینا ماهم رفتیم باهم یکم حرف زدیم و گوشیش وگرفتم عکساش وببینم یهو دستپاچه شد خندید گفت تو تلگرامم نری ها این وکه گفت کنجکاو شدم یسر رفتم ببینم چه خبره چیزی نمیخاستم بخونم ولی چتش وبا جاری بزرگم دیدم محض کنجکاوی باز کردم چه چیزایی که در مورد من نگفته بودن یهو دست وپام یخ کرد اصلا انتظار نداشتم با خواهرشوهرم مث خواهر بودیم فک نمیکردم درموردم حرف بزنه ما فامیل هم هستیم با خانواده شوهرم یهو ته دلم گرفت خیلی ناراحت شدم وای چه چیزایی به شوهرم گفتم اونم خیلی داغ کرد و بع مادرش گفت اما گفت خودم توگوشیش خوندم بنظرتون چکارکنم خیلی حرفای بدی بود انتظار نداشتم

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجب😒

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

گلم اول از همه کار خوبی نکردی پیامشو خوندی دوما یروز برو مستقیم باهاش صحبت کن بهش بگو ما که باهم خوب بودیم ازت توقع همچین حرفایی و که اونروز چشم افتاد و از تو نداشتم.فقط سعی کنید پای شوهرتونو به این قضیه ها باز نکنین.خودتون مشکلتونو حل کنین

خیلیا پشت سر ما حرف میزنن از خانواده خودت و شوهرت تا همسایه و عابر نباید برات مهم باشه اونا غیبت کردن و کارشون اشتباه ولی کارشما هم خیلی اشتباه بوده که دیدی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃