2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سونوگرافی گفت کمه یکم ولی دکترم نبود که نشون بدم

عزیزم بستنی و دلستر کباب و چهار مغز

و پودر لیدی میل بخور 

چون‌وزنش کمه من ۳۲ هفته و ۲روز ۱۷۰۰ بود گفت کمه 

پسراولمم تو ۳۲ هفته ۱۴۰۰ بود ک ۳۶ هفته ۲۳۰۰ بدنیا اومد

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سونوگرافی گفت کمه یکم ولی دکترم نبود که نشون بدم

انشالله خیره عزیزم،زودتر نشون دکتر بده حتما

مصرف پروتئینت رو خیلی بالا ببر،گوشت و جوجه کبابی بخور

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
خب اگه کم باشه وزن یعنی چی میشه بخدا از لحاظ تغذیه هم خوبم

میدونم عزیزم ساید جفت خونرسانیش خوب نیس 

من‌فشار بالا بود خوب وزن‌نمیگرفت‌ غلظت خونم داشتم 

هیچی ان شالله بدنیا بیاد شیر بخوره وزن‌میگیره ولی خب سخته بچه ریزه میزه بالا پایین کردنش

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
میدونم عزیزم ساید جفت خونرسانیش خوب نیس  من‌فشار بالا بود خوب وزن‌نمیگرفت‌ غلظت خونم داشتم&nbs ...

خیلی نگرانم خیلی گریه کردم چون که من تغذیم خوبه خداروشکر فقط نمیدونم چرا انقد کم وزن شد

خیلی نگرانم خیلی گریه کردم چون که من تغذیم خوبه خداروشکر فقط نمیدونم چرا انقد کم وزن شد

ن بابا گریه نداره من بچه اولم با ۲۳۰۰ بدنیا اومد خداروشکر مشکلیم‌نداشت تو ۶ماهگی ۷کیلو وزنش بود

ن بابا گریه نداره من بچه اولم با ۲۳۰۰ بدنیا اومد خداروشکر مشکلیم‌نداشت تو ۶ماهگی ۷کیلو وزنش بود

چی بگم والا...خیلی اذیتشدم البته خودم جثم کوچیکه باباش ماشالا خوبه میگم شاید سر خودم رفته