2777
2789
عنوان

پول تو جیبی از همسر....

3126 بازدید | 72 پست

دوستا شما پول تو جیبی ماهانه یا هفتگی از همسرتون دریافت میکنید؟ اگه دوست داشتید مقدارشم بگید..

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من....بچه هابنظرتون ماهی چقدخوبه بمن بده؟سرکارمم اکثراخودش میبره میاره...فقط خرج خودم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ماهی ۴۰۰تا ۵۰۰ میزنه ب کارتم...کلا مال خودمه حالا اتیشم بزنم مشگلی نیست پشتش سوال جوابی نیست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من اصلا عادت ندارم از کسی پول بگیرم سالهاست خودم کار کردم از بابام اصلا پول نگرفتم . غصم گرفته بعد ازدواج چیکار کنم  اصلا نمیچرخه تو زبونم که درخواست کنم .چجوری به همسرم بگم بهم پول بده چون نمیخوام اون عادت به پول ندادن کنه 😩😩😩

نه

مریض بعدی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من نه دوست ندارم کارتش دستمه تو کارت خودمم خودش ببینه کم شده میریزه

خب این میتونه جای پول تو جیبی باشه؟؟؟؟

آخه پول تو جیبی کاربردش با پولی ک واسه مخارج خونه‌اس فرق داره

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
من کلا عابر شوهرم دستمه ولی میگم چی خریدم و چیکارا کردم البته ن راستشو😶

خب اونکه صرف مخارج خونه میشه پول توجیبی مال خودآدم