2777
2789

من خودم چون هميشه دست و پام سرده، وقتي كف پام داغ ميشه حتي يكذره كاملا متوجه ميشم اين يكي از نشونه هاشه، جداي اون ببخشيد ادرار يا مدفوع هم ممكنه كمي بو داشته باشه يا حتي عرق بدن اينا همه نشونه عفونته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چون هميشه دست و پام سرده، وقتي كف پام داغ ميشه حتي يكذره كاملا متوجه ميشم اين يكي از نشونه ه ...

با آزمایش مشخص مبشه دیکه؟؟برای خودم میپرسم 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
با آزمایش مشخص مبشه دیکه؟؟برای خودم میپرسم 

ازمايش كه صد در صد نشون ميده اره ولي اگر خيلي مورد خاصي نيست نرو دنبالش هزارتا مريضي بيخود ميزارن روت دكترا ي مشت داروي الكي ميدن بهت 

ازمايش كه صد در صد نشون ميده اره ولي اگر خيلي مورد خاصي نيست نرو دنبالش هزارتا مريضي بيخود ميزارن رو ...

نه اخه میدونی چیه.مثلا میگن یه دختره بدنش عفونتش بالا بود چشمش چپ شده امروز شنیدم.حالا نمیدونم راستش رو    یا رماتیسم مفصلی  از عفونت هست نمیدونم دیگه صحتش  رو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
نه اخه میدونی چیه.مثلا میگن یه دختره بدنش عفونتش بالا بود چشمش چپ شده امروز شنیدم.حالا نمیدونم راستش ...

عفونت اگر اونقدر شديد باشه انقدر تب ميكني كه كاملا واضح ميفهمي، چرا ميگن تب و گلو درد خطرناكه بهش رسيدگي كنين به خاطر همينه، تازه گلو درد خودش ٣ يا ٤ دسته داره كه فقط براي يكيش در اصل بايد دارو خورد بقيش بابد اول بره ازمايش اگر لازم بود، ولي به قول ي دكتري كه برام توضيح داد چون ما ايرانيا عادت نداريم صبر كنيم ما از همون اول دارو ميديم 

من خودم چون هميشه دست و پام سرده، وقتي كف پام داغ ميشه حتي يكذره كاملا متوجه ميشم اين يكي از نشونه ه ...

عزیزم شما کف پاهاتون. داغ میشه کجاتون عفونت میکنه؟بعد چکار میکنین تا خوب بشه؟من مدتیه حرارت بدنم بالا میره کل بدنم داغ میشه نه اینک تب داشته باشم اما بدنم گرم میشه کف پاهام شدید میسوزن