2777
2789

من از هفته ۶ ویار بد داشتم و استفراغ الان ک هفته هفده هستم تازه یکم متعادل شدم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا ماه اخر این بودم 

شده بودم پوست استخوون

بچت رو انشاالله ببینی همه سختیا یادت میره 

تازه من مشکل تنفسی داشتم نشسته میخوابیدم

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

حس و حالتو کاملا درک میکنم 

منم همینطور بودم هرچیم گفتن انجام دادم بو کردن لیمو , خوردن زنجبیل , خوردن کشک و دمیترون و ... 

هیچکودوم برام فایده نداشت , هفته ای یکبار سرم با امپول اندانسارون میزدم فقط ۱ روز حالم خوب بود اونم فشارم افتاده بود همش خواب بودم 😂

از هفته ۱۸ به بعد وضعم اوکی شد 

فقط میتونم بهت بگم صبور باش و تا گرسنه شدی هرموقع بود هرچی دلت کشید بخور ! 

خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍

من اولاش گرسنه میموندم که اشتباه بزرگیه چون بیشتر حالت تهوع میگیری 

این آخرا خیلییییی سیرابی خوردم حالمو بهتر میکرد تا چند ساعت 

قرث دمیترون میخوردم که اونم خوب بود که بتونم غذا بخورم حتما بخور ضد تهوعه

نون خشک سنگک مثلا بزار کنار دستت هر چن دیقه یکبار یه تیکه کوچیک بخور

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
حس و حالتو کاملا درک میکنم  منم همینطور بودم هرچیم گفتن انجام دادم بو کردن لیمو , خوردن زنج ...

عزیزم مرسی

منم همه این کارا رو دارم میکنم فایده نداره که نداره

کاش زنده بمونم

ووی هفته 17ای هنو خوب نشدی من میمیرم تا اون موقه زجرررررررر میکشم

دور از جون ولی منم میمردم و زنده میشدم فکر میکردم دیگه بچه رو بالا میارم 😁

من همش خونه مامانم بودم چون اگه خونه خودم میموندم از گرسنگی میمردم 😐

من اولاش گرسنه میموندم که اشتباه بزرگیه چون بیشتر حالت تهوع میگیری  این آخرا خیلییییی سیرابی خ ...

دمیترون یکمی تهوعمو کمتر میکنه برا یکی دو ساعت

ولی همچنان بی اشتهام

مرگو جلو چشام میبینم

صبحونه سیرابی بخور چون ویتامین ب داره نیم ساعت بعدش قرص دمیترون بخور که بالا نیاری 

راستی من ۴ کیلو هم کم کردم هر موقع خیلی گرسنه موندی حتما برو سرم بزن که مثل من فشارت نیفته