2777
2789
عنوان

بختک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 32 پست

عزیزم بختک یه نوع جن ضعیفه که اگه قدرت داشته باشه میتونه جون تورو بگیره که خداروشکر نداره...قران زیاد بخون منم همیشه این شکلی میشدم وقتی تنها میخوابیدم ولی از موقه ای ک قران میخونم دیگه نمیاد سراغم

دنیا بی ارزش تر از اونیه که بخوای بهش دل ببندی...
اها.. چه بده پس نمیدونم تجربه اشو فکر نکنم داشته باشم. فقط من اوایل یسال اول زندگیم بدون شوهر دگ ن ...

اتفاقا به شوهرم یه وقتایی بد میشه میگم میگم این حسو تروخدا از بین نبر نزار از چشمم بیفتی....بعد اون خوب شده خیللللی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بختک یه نوع جن ضعیفه که اگه قدرت داشته باشه میتونه جون تورو بگیره که خداروشکر نداره...قران زیا ...

نه من چون زیاد اونجوری میشدم خیلی تحقیق کردم گفتن اصلا جن و اینا نیست ...فقط یجور ضعف مغزیه....البته بعضیام میگن دعا داری....

به بغل بودم بخدا

😑😑

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
‎بختك يا فلج خواب(  Sleep Paralysi ) يه حالتيه كه وقتي فرد خوابه اما مغزش زودتر از جسمش بيداره ...

عه قربون دستت اره منم اینو خونده بودم...ولی واسه چی وقتی شوهرم پیشمه اینجوری نمیشم؟فقط وقتی نیست 

نه من چون زیاد اونجوری میشدم خیلی تحقیق کردم گفتن اصلا جن و اینا نیست ...فقط یجور ضعف مغزیه....البته ...

نمیدونم‌ والا ولی من ی از یکی از همین دعا نویسا پرسیدم ک چرا این شکلی میشم حتی وقتی غذا هم نمیخوردم یا هر چیز علمی دیگه ای... اینجوری میشدم گف که قضیه اینجوریه دیگه نمیدونم تا چ حد صحت داره اما من خودم یه بار بختک گرفتخ بودم رو تخت دراز کشیده بودم میز توالت ربروی تختمه جوری ک میتونم اینه رو ببینم تو همون حالت بختک ک گرفته بودم ی نفر با لباس سیاه ک صورت نداش اونم فقط تو اینه میدیدمش دیدم ینی روبروی اینه چیزی نبود فقط تو اینخ معلوم بود حالا نمیدونم توهم بود یا واقعی

نمیدونم‌ والا ولی من ی از یکی از همین دعا نویسا پرسیدم ک چرا این شکلی میشم حتی وقتی غذا هم نمیخوردم ...

یا امام حسین....نه من هیچی نمیبینم صدا میشنوم اونو ببینم که میمیرم

یا امام حسین....نه من هیچی نمیبینم صدا میشنوم اونو ببینم که میمیرم

بخدا راس میگم با اینکه شوهرمم خونه بود ولی تو اون اتاق بود تا چن روز  که تنها میشدم فقط  صدای تلوزیون زیاد میکردم داد میزدم تو ک حس ترسم یکم کمتر بشه روزا هم گوشیمو میزدم شارج ک اگه شب برقا رفتن تاریک نباشه در این حد ترسیده بودم

نمیدونم‌ والا ولی من ی از یکی از همین دعا نویسا پرسیدم ک چرا این شکلی میشم حتی وقتی غذا هم نمیخوردم ...

شاید هم واقعا بوده چون میگن جن تو ایینه دیده میشه بچه های کوچیک میتونن ببینن .بخاطر همین‌میگن بچه های کوچیکو شب جلو ایینه نبرین.الله اعلم

اینم بگم که بختکو قدیمیا میگفتن......این حس کاملا علمی ثابت شدس...توی خواب یک قسمت بدن که فرمان حرکت ...

منم اینطوری بودم..به حدی ک زار زار گریه میکردم اگه بچه دار شدم و خسته بودم و شوهرم نبود چطوری تنها بخوابم😟😟😟😟😟بعدها انقد رو خودم کار کردم ک نگو..مشکل از ذهن من بود..اعتقاد داشتم ک تنها بشم این بلا سرم میاد..انقد به خودم تلقین کردم ک خوب شدم..از عمد تنها میخوابیدم ک باهاش مقابله کنم و موفق شدم

منم اینطوری بودم..به حدی ک زار زار گریه میکردم اگه بچه دار شدم و خسته بودم و شوهرم نبود چطوری تنها ب ...

بخدا اصلا این موضوع یادم نبود حتی که بخوام بهش فکر کنم