2777
2789
عنوان

بوفه برای جهیزیه واجبه بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخر بابا من خریدم عروسیم هفت سال قبل با چوب راش و منبت کاریو اینا 550 فروختم 100 فک کن فقط میخاستم از خونمون بره بس که جاگیره و مزخرفه

همشم باید هزینه دکوریای گرون کنی توش قشنگ باشه یا دستت دستمال باشه گردگیری توشو کنی همشونم شیشس بچه دار شی پوستت کندس یه بار یه قاشق پرت کنه بخوره تو شیشه همش پرت میشه

وای نه بابا اگه خونه ات کابینت خوب داره و کمبود جا نداری نمیخواد بگیری چیه اخه . نهایتا یه چیزی بگیر که دوسه تا دکوری شیک بذاری داخلش. من دوتا دارم رو مخم هستن

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
 گنجه چیه میشه عکس بدی ازش

عزیزم همین بوفه های کوچیک دیگه 

که زیاد جاهم نمیگیره

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

مذخرفتراز بوفه نداریم اه ازش بدم می یاد😤

مال خودم وشوت کردم رفت😀

اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
برات صلوات فرستادم

مرسی گل قشنگ.منم برای شما صلوات میفرستم😍

روزی که این درخواست رو تو امصام گذاشتم خداوکیلی فکر نمیکردم این میزان باز خورد رو از شما دسته گلا بگیرم ولی واقعا خوشحالم .از ته قلبم هم برای شما هم برای بقیه دوستایی که وقتشونو برای من گذاشتم خوشبختی رو ارزو دارم😍

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗