mina_morteza مدیر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 407 عنوان ولنتاین | مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 70 پست برای ولنتاین چی میخرید برای مرداتون 1397/10/15 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_morteza مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 407 ما عقد هستیم میخوام سفارش بدم جعبه گل درست کنن و حرف اول اسمشو به انگلیسی با گل درست کنن توش و توی د ... کجا سفارش میدی از تو اینترنت؟؟؟
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13478 26بهمن ۱۴فوریهروز تولد من ۲۵بابا میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
بانوفروغ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 977 چرا فقط اون وظیفشه این روز روز عاشقاست خب باید برای هر دو طرفه ما ایرانیا اصلا همچین چیزی نداریم من اصلا اعتقادی به همچین روزی ندارمتا حالا واسش گرفتم اما از این ب بعد اون بگیره نگرفتم هم مهم نیست چون دوتامون اعتقادی نداریم الا روز تولد و سالکرد ازدواج
angelm عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1079 ۲۵بهمن نه عزیزم ۲۶بهمن۱۴فوریهبزن تو سایتا هستهرسال فرق میکنهیه بار ۲۵یه بار ۲۶ همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
mina_morteza مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 407 آره والا کلا تو چی طرفیت داریم که تو مجازی داشته باشیم به نظرم ما ایرانیا کلا جنبه ی امکانات نداریم بیخیال بابا یه نظر سنجیه چرا گنده اش میکنید
love_hame عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 1081 عب نداره بابا ..منکه اصلا ولنتاین برام مهم نیس از اول ..مسخره میادبنظرم 😞😞😞😞(البته نظر بقیه &nbs ... اهوم بیخیال +چه خوب میخندی! -شبامم دیدی؟😩+نه چطور؟-از روزامم بیشتر میخندم کلا اسکلم😅😂(شوخی)
angelm عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1079 ۲۵بابا ۲۶تو سایت ببین۱۴فوریه همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
angelm عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1079 کجا سفارش میدی از تو اینترنت؟؟؟ نه عزیزمگل فروشی درست میکنه همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
عشقم،مادرم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 من پارسال خونه رو تزئین کرده بودم همه جا شمه های خوشگل،گل و کیک خریده بودم با یه پیرهن خودمم آرایش اینا کرده بودم یه لباس خوب پوشیده بودم چراغها رو خاموش کرده بودم واقعا خیلی رومانتیک شده بود😊😊 گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 نه عزیزم ۲۶بهمن ۱۴فوریه بزن تو سایتا هست هرسال فرق میکنه یه بار ۲۵ یه بار ۲۶ درست گفتم عزیزم هرسال 14 فوریه میشه25 بهمن توتقویمم زده السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
عشقوخانوم_رضاهستم عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 4505 من برا عشقم رضا میخرم😍😚 men onsuz O,mensiz Qala bilmez
angelm عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 1079 جهان سوم خودمم اولین نفرش اره اشتباه گفتم۲۵میشه همه دنیا یه طرف، عشقِ زندگیم یه طرف😍😍
عشقم،مادرم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 ما ایرانیا اصلا همچین چیزی نداریم من اصلا اعتقادی به همچین روزی ندارم تا حالا واسش گرفتم اما از این ... نه برا ما هم من میخرم هم اون،البته سالگرد ازدواج ما و ولنتایم سه روز فاصله داره یه جا میگیریم دیگه گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹
عشقوخانوم_رضاهستم عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 4505 هیچی اما اون وظیفشه 😷😷😷😷😷😷😷😷 men onsuz O,mensiz Qala bilmez