2777
2789
من دارم . من رنگ خاکی یاسی دارم حیلی رنگش خاصه . کدوم امکانات بگو تا بگم 

یکی میگه رنگ طلایی واسه خانمها خوبه یکی میگه خاکستری ارکیده

خودم خاکستری ارکیده شو دوست دارم ولی گفتن طلایی شک کردم

و اینکه شما چند گرفتی؟

میگن تا عید کاهش پیدا میکنه قیمت ها اما من فکرنمیکنم بیاد پایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما که دست میگیری راحتی؟ آخه میگفتن بزرگه و واسه خانم ها دست گرفتنش یکم راحت نیست

چرت میگن چون پهناش کمه و خیلی سایزش استاندارده راحتم تو دست جا میگیره . یه هفته برداری کلا عادت میکنی 

یکی میگه رنگ طلایی واسه خانمها خوبه یکی میگه خاکستری ارکیده خودم خاکستری ارکیده شو دوست دارم ولی گف ...

من زمانی گرفتم ک ۴و نیم بود 😁 

دوستم طلایی شو داره من ارکیده شو . سلیقه ایه کلا . برو از نزدیک ببین انتخاب کن . من بنظرم طلاییش هم رنگش خیلی رنگ پریدس هم اینکه بیشتر گوشیا طلایی دارن ولی طوسی ارکیده خیلی خاصه و هرکی گوشیمو دیده عاشق رنگش شده .و اینکهه اکثرا تو قابه دیگ خیلی رنگش مهم نیس اگر همیشه تو قابه گوشیت 

من زمانی گرفتم ک ۴و نیم بود 😁  دوستم طلایی شو داره من ارکیده شو . سلیقه ایه کلا . برو از نزدی ...

منم رنگ ارکیده شو دوست دارم چون گوشی قبلیم رنگ طلایی بود

من متاسفانه از نزدیک نمیتونم ببینم چون میخوام برم به گوشی فزوشی سفارش بدم بیاره برام 

میخواستم با کسی که از نزدیک رنگشو دیده و مهم تر اینکه باهاش کار کرده مشورت بگیرم

ممنونتم

من زمانی گرفتم ک ۴و نیم بود 😁  دوستم طلایی شو داره من ارکیده شو . سلیقه ایه کلا . برو از نزدی ...

یهویی خیلی بالا رفت اما الآن باز اومده پایین نسبت به چندماه پیش

چرت میگن چون پهناش کمه و خیلی سایزش استاندارده راحتم تو دست جا میگیره . یه هفته برداری کلا عادت میکن ...

آها پس اندازش خوبه که

من این گفته هارو از روی سایت ها و مطالبش درباره نوت ۸ خوندم اما مثل اینکه فرق داره آدم عادت میکنه

عزیزم نیستی جواب بدی انگار

اگه اومدی ممنونت میشم چندتا پیام های بالایی رو جواب بدی😙