2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم برامنم دعا کن الان پنجروزه زدم بالا میترسم بی بی چک بزارم

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

واي اصلا باورم نميشه من توي اول مهر سقط داشتم بخاطرديده نشدن جنين 

برام دعاكنيد🤲🏻🙏

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

مرسي دوستان خيلي خوشحال شدم انشالله همه كسايي كه آرزوشونه ني ني سالم و صالح بدنيا بيارن و بارداري راحتي داشته باشن 🤲🏻

بابا بزار ایشالا که باردای منم خبر کن

باشهپیگموالان درد پری میگیرم طوری ک حس میکنم الان شدم بعد دست ک میزنم خشکه خشکه 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
بابا بزار ایشالا که باردای منم خبر کن

من هروقت بی بی زدم همون روز یا فرداش پری شدم😅

خب الان بيبي چك بزار معلوم ميشه منم همش ميگفتم الان پري ميشم ولي نشدم بيبي زدم ديدم ديدي هيچي انداختم سطل اشغال تازه روز بعد تو سطل اشغال ديدم گفتم چرا دوتاخط داره باز امروز گذاشتم ديدم بله خبريه 😊