2777
2789
عنوان

نظر خواهی در مورد خرید کتاب

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

میخوام برای شوهرم یک کتاب هدیه بخرم. گفتم یه موضوع خاص باشه نه رمان و شعر. یه چیزی که محتوای معناگرانه داشته باشه. چی پیشنهاد میدید؟ خودم قبلا از دولت عشق رو خوندم نمیدونم مناسب هست براش یا نه

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...

من یه کتاب دارم خیلی خوبه عاشقه داستانای توشم 

داستان عاشقانه و این چیزا نیستا موضوعاش خییییلی خوبه بزار برم ببینم اسمش چی بود بگم

حــیـوانات هم مخلـــوقہ خداے من و تو هستند‌😊پـس ڪمے مهربانـــتر❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه کتاب دارم خیلی خوبه عاشقه داستانای توشم  داستان عاشقانه و این چیزا نیستا موضوعاش خییییلی ...

مرسی عزیزم منم دقیقا همچین چیزی میخوام

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...

4اثراسکاویل شین . معجزه شکرگزاری راندابرن . تومایه های همون کتابیه که بهشون دادین درمورد انرژی مثبت و قانون جذبن 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بی نوایان  خداحافظ گری کوپر کافکا در کرانه کلا رمان های ویکتور هوگو خصوصا بی نوایان که اشاره ...

مرسی. موضوع اون دوتای دیگه چیه؟

4اثراسکاویل شین . معجزه شکرگزاری راندابرن . تومایه های همون کتابیه که بهشون دادین درمورد انرژی مثبت ...

ممنون عزیزم

مرسی. موضوع اون دوتای دیگه چیه؟

من رمان خیلی میخونم ولی اینایی که گفتم خیلی پسندیدمشون البته از همه بیشتر جلد اول تا ششم آنشرلی رو دوست دارم ولی چون حالت دخترونه و عاشقانه داره به احتمال زیاد شوهرتون نمیپسندن