2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظر من چهار نفره ک اصلا فایده نداره بخری،شش یا هشت نفره برای مهمون خوبه،ماهم خونه مال خودمونه ولی دونفره گرفتیم چون خوشگلتره بهترم هست،تازه همینم همسرم میگه اضافه اس خخخخخخ،اگه میخوای شوهرت حرفی نزنه ازاین دونفره ها بگیر ببین تونت هس کلی مدلهای قشنگ داره

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
اینجا همه چی پای دختره

اینجام همینجوریه...

شوهر منم خیلی ازین خاله زنگ بازیا درمیاورد

ولی من محلش نمیدادمو کار خودمو میکردم،ناهار خوری ام نخریدم

چون اکثرا کسایی ک دارن اصن ازش استفاده نمیکنن

میگن ک نباید دندون اسب پیشکشی رو شمرد

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
ناهار خوری من مبل دارم باز شوهرم انگار داره با طعنه میگه ک هم عروسام همراهشونه من ندارم چیکار کنم ای ...

شوهرت خیلی پررو که طعنه میزنه!!!!باهاش برخورد کن نه اینکه تازه گوش کنی بهش!

کاربر قدیمی ام کاربری قبلیم رو ترکوندن نمیگن هم چرا😑
جا هست الانم شوهرم توقع داره از خانوادم خانوادمم این وسط از پررویی شوهرم کفرین منم شدم نخودی نمیدونم ...

عزیزم شما کار درستی نمیکنی حرفای شوهرتو ب پدر مادرت میگی اینجور شوهرت پیش اونا بد میشه.شوهر منم میگف ولی من اصن ب خودم نمیگرفتم چ برسه برم ب خانوادم بگم

ب شوهرمم میگفتم من چشم و هم چشمی بلد نیستم و اینکه دست پدر مادرم درد نکنه بابت همین چیزایی ک خریدن

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
عزيزم اگر ميتونيد بخريد نميتوند نخريد  ناهار خوري جز لوازم منزله چيز خوبي هم هست اما اجباري د ...

مگه میشه محل ندم دیشب دلم گرفت از تموم دنیا مامان بابام کم نذاشتن ولی این پرروتر شده دیشب دلم میخاست نبودم قضیه پولش نیست مامانم اینا از پرروییش بدشون میاد 

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
عزیزم شما کار درستی نمیکنی حرفای شوهرتو ب پدر مادرت میگی اینجور شوهرت پیش اونا بد میشه.شوهر منم میگف ...

به به بهترین کارو میکردی الان من بلانسبت عبن خر پشیمونم مامانم پیام داده ک امشب نیاین خونمون 

ببخشیدا ولی شوهرت خیلی دیگه پرتوقع هستش توی این اوضاع بد اقتصادی ساده ترین وسایل کلی قیمتشه  دس ...

من ابن وسط چیکار کنم بخدا اول زندگی😔

بنظر من چهار نفره ک اصلا فایده نداره بخری،شش یا هشت نفره برای مهمون خوبه،ماهم خونه مال خودمونه ولی د ...

خانوادم از پرروییش بدشون اومده میگه نمیگیریم

منم دارم جهاز ميخرم  خودم هم ميخرم نه پدر و مادرم عزت نفس داشته باش

یعنی شوهرت میگیره؟ من دیشب ب شوهرم گفتم ب مامانم میگم جور کنه واسمون خاک توسرم حالا مامانمم میگه نمیگیرم ب مامانم چیزی نگفتم ک ب شوهرم قول دادم

اینجام همینجوریه... شوهر منم خیلی ازین خاله زنگ بازیا درمیاورد ولی من محلش نمیدادمو کار خودمو میکر ...

کارت درست اما من که الان کارخودمو خراب کردم هم ب شوهرم قولشو دادم همم مامانم کفریه

جا هست الانم شوهرم توقع داره از خانوادم خانوادمم این وسط از پررویی شوهرم کفرین منم شدم نخودی نمیدونم ...

ولی بنظرم جوابش رو بده و یه جور بهش بفهمون که اینکار درست نیست.این اخلاقش فردا جای دیگه هم بروز میکنه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست