2821
2789

جز واجبات نيست ,ميتونى بگيرى  ,اگه نميتونى هم .نگير

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه چی خریدم حتی تی وی..ولی بنظرم توافق کنین نصف نصف بخرین دیگه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
میز و صندلی؟مبلمان اره هرکی داشته باشه بخره که خوبه نداشتم نداشت 

ناهار خوری من مبل دارم باز شوهرم انگار داره با طعنه میگه ک هم عروسام همراهشونه من ندارم چیکار کنم این وسط نمیدونم مامان بابامم کفری شدن ک ما قد,خودت بهت دادیم😔

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

قانونی نداره هرچی توافق کردین

بنظر من هرچی میتونی بخر هرچی هم نتونستین براتون مهم نباشه کم کم میخرید 

من خودم همه چی رو خریدم شوهرم فقط یه فرش خرید اما چون مستاجریم و جا نداریم میز ناهار خوری و ماشین ظرفشویی نگرفتم  اما الان میگم کاشکی خیلی چیزای دیگه رو هم نمیگرفتم جابجا کردن وسایل خیلی سخته

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

ما تو شهرمون یه رسم قشنگی هست که موقع خواستگاری خانواده دختر سیاحه مینویسن و اینقدر که توقع دارن مثلا وسایل بزرگو مثل یخچال تلویزیون گاز فر لباسشویی  سرویس چوب رو میزارن به عهده داماد و میفرستن براش اگه داماد وسعش رسید یا دوست داشت قبول میکنه همه اون چیزارو  یا ازش میندازه و کم میکنه بعد به توافق میرسن جهیزیه کلا رو دوش دختر نیست 

عزیزدلم خیلی ها نمیبرن اگه مستاجر هستین نبر چون واقعا سخته،ما یدونه ازاین دوتایی های گرد هست فانتزی....ازاونا گرفتیم برای خودمون،چون خونه ها الان کوچیکه

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
بسته به متراژ خونتون داره و رسم فاميلتون اما خيلي مهم نيست

جا هست الانم شوهرم توقع داره از خانوادم خانوادمم این وسط از پررویی شوهرم کفرین منم شدم نخودی نمیدونم چیکارکنم

عزیزدلم خیلی ها نمیبرن اگه مستاجر هستین نبر چون واقعا سخته،ما یدونه ازاین دوتایی های گرد هست فانتزی. ...

مال ما مستاجر نیستیم واسه همینم شوهرم توقع داره

ناهار خوری من مبل دارم باز شوهرم انگار داره با طعنه میگه ک هم عروسام همراهشونه من ندارم چیکار کنم ای ...

ببخشیدا ولی شوهرت خیلی دیگه پرتوقع هستش توی این اوضاع بد اقتصادی ساده ترین وسایل کلی قیمتشه  دست پدر مادرت رو ببوس.هر کسم حرفی بهت زد بزن تو دهنش.مگه خودش همه چیزش کامله؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست