2777
2789
عنوان

گذر عمر

415 بازدید | 0 پست

سلام به همه خانما

حدود یک سال وچند ماهی هست که تو سایت عضو شدم

اول با سوالاتی که داشتم به نتیجه میرسیدم خوشحال بودم گاهی از ناراحتی کاربرا ناراحت میشدم و گاهی با شادی بچه دار شدن کاربرا خندیدم

یه روزی یهکاربری بود به نام کوه نور که همسرش مشکل قلبی داشت و فوت شده بود با خوندن تاپیکش از خدا شاکر شدم که خانواده سالمی دارم وبا کوه نور همدردی کردم و برای او ودختر تنهایش گریه کردم

بعد ها با خوندن قصه زندگی بعضی کاربرا خیلی تجربه کسب کردم کاربر ی بود از شیراز که نام کاریریش اگه اشتباه نکنم مهشید بود و از زندگیش گفته بود 

خیلی وقتا وقتی اینجا داستان میخونم واقعا به این نتیجه میرسم که دنیا یه فیلمه داره برای هر کسی ضبط میشه تا یه روزی بیاید جلو چشممون برای دیگران تعریف کنیم تا عبرت دیگران بشه

بس بیاید واقعا به یه چیز ایمان داشته باشیم و به بچه هامون یاد بدیم با دیگران خوب باش .همیشه بخندو شاد باش 

واقعا دنیا ارزش یک لحظه غم رو نداره

حتی اگه قسط عقب افتاده داری یا شوهرت خوب نیست یا بچه ات مریضه باز بخند تو یک بار به دنیا اومدی و یک بار زندگی میکنی نزار بعد ها که داستانتو دیگران تعریف میکنن جایی تو زندگیت بلنگه

ازاد و رها باش و خوش

تو یک مادر ی بس مادری کن بخند و به فرزندت مهر بانی را یاد بده

ممنون از همه که وقت گذاشتید متن رو خوندید

وان شالله یه روزی برسه هیچ مادر ایرانی به ختطر مشکلاتش افسرده نشه 

اخه مادر ستون خونه است

پیشاپیش روزتون هم مبارک تقریبا دو ماه مونده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت