2777
2789
عنوان

کمک زگیل😣

4473 بازدید | 9 پست

سلام یه جوش بود اول هی کندم شد زگیل حالا چجوری از بین ببرمش؟؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من كنار انگشت پاش زد از استخر هم بود. بعد همينجور زياد شد حتي لاي انگشت پاش هم زد.  ٥ تا بود

متخصص پوست يه داروي ساختني داد داروخانه برام ساخت هر شب ميزدم بهش

البته كار ديگه اي كه خودم كردم صبحها با تيغ لايه اي كه خشك ميشد رو برميداشتم يكي دوهفته اين كارو ادامه دادم تا اينكه رسيدم به رگهاي خوني كه زگيل رو تغذيه ميكنن. آخرين بار خون اومد از زگيل و با همون خوني كه خشك شد كل زگيل برداشته شد و تموم شد

اون كوچيكها هم با همون دارو و برداشتن روشون حذف شدن

من روشهاي زيادي تو نت خوندم و ديدم خيليها با همون روشها نتيجه نگرفتن. خيلي نااميد بودم. حتي اينجا هم تاپيك زدم و بعضي كارها رو انجام دادم ولي نتيجه نداد

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
اه بدم میاد از زگیل  یکی رو زانوم هس مگه میره 😭😭

پماد زینک اکساید رو هم امتحان کردی؟ من یکی رو گردنم زده بود خیلی زشت و افتضاح تو چشم بود.دو سه سال هر کاری کردم خوب نشد.آخرش رفتم دکتر گفت فقط باید بیای بسوزونمش برات هیچ راه دیگه ای نداره. یه نفر بهم گفت یه مدت پماد زینک اکساید بزن اگه خوب نشد بعد برو بسوزون. من روزی سه بار پماد رو میزدم سر یه هفته خوب شد. سر یه هفته کامل خوب شد. 

عزیزم برو عطاری ی قطرس بهت میده بزنی ی هفته ای میفته

چ خوب حتمامیگیرم

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
پماد زینک اکساید رو هم امتحان کردی؟ من یکی رو گردنم زده بود خیلی زشت و افتضاح تو چشم بود.دو سه سال ه ...

سلام الان چی دیگه ندارین؟کامل از بین رفت بعد اون بیشتر نشد؟

اخه میگن دستش نزنی خود به خود از بین میره