یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی زنداداش من ی کاری کرد ک اصلا نمیتونم ببخشمش ی نفرت عجیبی ازش دارم پدر من فوت شده بود خانوم میرف ...
واقعا نباید براتون مهم باشه. بابا طرف عزت نفس نداشته. میخواسته خودش رو در حد شماها ببینه. به قضیه اینجور نگاه کنید. حیف عمر و زندگیتون نیست که در گیر اینجور ادما بشه.
اره عزیزم دقیقا همینه.اون طرف مقابل که نمیفهمهاین ماهستیم که اگه بخایم اهمیت بدیم حرص میخوریم و پیر ...
احسنت.از هرکسی باید در حد شعور و معرفتش خواسته باشین. زیاد که بخواین این شمایین که اذیت میشن وگرنه طرف نه عمل میکنه و نه براش مهم هستش که اگه بود از اول اینجور نمیکرد.
ای خواهرمگه میشه اینجوری به قضیه نگاه کرد آدم داغ دیده میفهمه این خانم چی میگه دل آدم آتیش م ...
عزیزم منم داغدیده هستم. تو مراسم خواهرم که چند ماه پیش بود خیلی چیزا دیدم و خیای رفتارا.
ولی اهمیت ندادم حیف مغز من نباشه که آدمای اینجوری پرش کنن. ببین بزار برات بگم. مادرشوهرم یه هفته با من سرخاک نیومد تو مجلسم آخر همه میومد. زن عموم و دخترش لباس مشکی نپوشیدن. یه نفر از اقوام نزدیک گفت ما خیلی وقته انتظار م گش رو داشتیم. وخیلی چیزای دیگه.
ببینید کی بیشتر از این چیزا دیده. بی خیال حیف خودم و جوونیم. که با یاد همچین آدمایی بگذره. بخدا برام اهمیت نداره.