2777
2789

اذان بخوره تو اون سرت من الان تایپک دروغین تو خوندم چرا داری بر ضد دین تبلیغ میکنی آخه یه آدم معتقد شب تنها فرار میکنه تو خیابون آخه یه آدم معتقد خود زنی داره بخاطر یه مساعله کوچیک بعدش تو دروغ میگی تایپک جراعت و حقیقت از یکی پرسیدی به خودکشی فکر کردی آخه یه آدم مذهبی این اراجیف را قبول نداره دختر دایی های من مذهبی ان یکی شون دو تا پسر داشت پا سال یکی از پسراش از دنیا رفت همه محو صبوری و ارتباط با خدایش شدن که فقط قرآن میخواند و تحمل میکرد من خودم مذهبی نیستم اما عاشق خدا و دین اسلامی شدم که یکنفر اینقدر پخته و صبور بار آورده اونوقت توی انتر با یه اقایی کذایی ات اینجا کل دین اسلام زیر سوال بریدن شما بیشتر به روان شناس نیاز دارید تا دنیای مجازی بنظر من تو صد در صد تایپک ات دروغ بوده و یک درصد اگه راست گفته باشی از خودت و ایمانت بترس که عاقبت نداری باید می گفتم تا آروم بگیرم خدا ازت نگذره با اون تایپک ات که چقدر آدم جوان از دین دو دل کردی 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اذان بخوره تو اون سرت من الان تایپک دروغین تو خوندم چرا داری بر ضد دین تبلیغ میکنی آخه یه آدم معتقد ...

ایشون یا مذهبی نیس یا تو فضای بزرگ شده ک انقدر خشک مدهب بودن ک پر شده از عقده های درونی

تاپیک پر بازدیدش ب خالی کردن عقده های نهفته و کم بودهاش میخورد

من بعنوان ی خانم محجب ازت نمیگذرم بخاطر همه ی توهین هایی ک بواسطه شما ب ما شد

اتفاقا خدا از خودت نگذره و جوابتو بده

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️