2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهن مهنشو همزمان هم اشفالت میکنم هم سرویس😂😂😂

معتادم ک شدی رفیق😆

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

اره

من طبیعی برخورد میکنم

یه سریا قبل من بودن تو زندگیش

مثلا به سری دوست دارن ک دختر هم توشون هست و باهم صمیمی هستن

نکه خیلی بهم بچسبن اما مثل دوستای پسرشن باهم خوبن میگن میخندن اما حد دارن البته اونا جز یکیشون همه ازدواج کرده یا نامزدن

تو شرکتش هم یه دختر خیلی خودشو اویزون میکرد من اولین بار خیلی جا خوردم نامزدمم خودش قبل اینکه من حرفی بزنم رفت گفت خانم فلانی(با اینکه دختره با اسم صداش میزد نامزدم با فامیلی صداش کرد) لطف کن حد کار و از صمیمیت جدا کن من خوشم نمیاد از این برخوردا

منم زنش معرفی کرد دختره اداهاش تموم شد ب منم هی اخم میکرد

خود نامزدم اومد بغلم نشست یه شکلکم خنده کنده در اورد ک من اخممو باز کنم

یبارم تو مهمونی خونادگیشون ک منو خانوادم بودیم یه دختره هی لش میومد میخندید اویزون‌بازی وحشتناک ک من داشتم میترکیدم

با اینکه هنوز نامزدیو رسمی نکردت بودیم و کسی نمیدونست ما باهمیم پریدم بغلش و گفتم نامزدشم 😂😅

ما دوست خانوادگیم و کسی نمیدونه اشنایی قبل ازدواجیم ک توی اون مهمونی من ب یه سری از فامیلاشون فهموندم

کلا نامزدمم حلقه دست میکنه

باید ب خود نامزدت بفهمونی اینا رو‌ بپیچونه بیاد سمتت اینجوری از ریشه قطع میشه

من بیشتر رو این کار کردم بیشتر جواب میده تا حسادت

یادم تورو فراموش..
سلاااام عشخمممممم🤪🤪🤪 دیگه خرااااب رفیقای اینجا شدم دیهههه چه میشه کرد😂😂

سام علیییک داشی😎

خودت و عشق است😎( با صوت خفن بخون😂😂😂)

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
اره من طبیعی برخورد میکنم یه سریا قبل من بودن تو زندگیش مثلا به سری دوست دارن ک دختر هم توشون هست ...

دختره میدونه نامزد داره ولی بازم ولی بازم اویزون بازی در میاره .نامزدمم میدونه من حساسم روش ولی فقط میگه به خدا چیزی نیست ولی من خوشم نمیاد خوب دیگه

جاروبرقیتم آشکااااال🙊🙊(با لحن ابدالباسطی بخونش)😂😂 ببشید یکم بی ادب شدم دوستم🙈🙈😘♥️

با عبدالباسطی خودندم بغضم‌ گرفت😂😂😂 😣😐

😂🤪😂 دوستای من همه عین خودم احساساتین💋

😆😁

دختره میدونه نامزد داره ولی بازم ولی بازم اویزون بازی در میاره .نامزدمم میدونه من حساسم روش ولی فقط ...

خب نامزدت باید بزنه تو حال اون یارو

یوقتایی بی  لیل ما حس بدی  داریم اما نمیشه کارشم کرد

یادم تورو فراموش..