2777
2789
عنوان

خانمای وارد به اینستا کمک

78 بازدید | 5 پست

خانما من میخوام یکی از دوستام رو بنا به دلایلی بلاک کنم . ولی خودش متوجه نشه . اینجا دوستان بهم گفتن که یه بار بلاکش کنم بعد دوباره انبلاک کنم متوجه نمیشه . ولی اگه حواسش به تعداد فالووراش باشه میفهمه ۱۳۰ تا فالوور داره .حالا اگه این کار رو انجام بدم و  با یه خط دیگه ام اکانت بسازم و لایک اش کنم طبیعی تر نیست ؟؟؟ که اگه پرسید میگم اکانتم رو عوض کردم . اون اکانتم خصوصی هست و نمیخوام پست هامو ببینه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه بار بلاك كن بعد از بلاك در بيار

اگه روزي به روت اورد بگو احتمالا دستم خورده انفالو كردم 

و اينكه اينستا هيچ ربطي به خط موبايل نداره كه بقيه بفهمن يه اكانت ديگه داري

ولي از من به تو نصيحت اگه عكس و استوري هاي كسي اذيتت ميكنه يا نميخواي عكساتو ببينه،بي تعارف بلاك كن،از كسي نترس.

خانوما اگه یکی بلاک مون کنه بعد فالور های یه پیج دیگه باشه ما باز نمی تونیم ببینیم عکس پیجش رو؟لایکم ...

وقتي كسي بلاكتون كنه هيچ اطلاعاتي تو اينستا از اون شخص براتون نمياد،حتي نميتونيد سرچ كنيدش.