2777
2789
عنوان

خوشحالی

230 بازدید | 6 پست

خب بعد از یک ماه و اندی امروز پدرشوهرم و مادرشوهرم منزل پدریم اومدن مسافرت. من یک ماه و خورده ای هست شهرشون نرفته بودم. امروز تشریف اوردن منزلمون تا منو دیدن گفتن وای چقدر عوض شدی.... منظورشون لاغریم بود. فردا میشه دو ماه که باشگاه رفتم و با توجه به اونکه دوستای باشگاهیم مدام میگن لاغری چشمگیری داشتی تو کتم نمیرفت. امشب که پدر شوهر و مادرشوهرم هم این موضوع را تائید کردن به این نتیجه رسیدم که بعله جواب گرفتم. ماه اول دو کیلوکاهش وزن داشتم و یک تا 7 سانت کاهش سایز در اندام های محتلف. فردا برای ماه دوم وزن گیری دارم. کاهش وزنم رو اعلام میکنم که انگیزه بشه براتون  

افرين عزيزم تا ايده الت ادامه بده

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز