2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببين من خودم چن سالي درگيرش بودم ..اين چيزايي كه ميگمو انجام بده خوب ميشي..اگه مشكل هورموني نداري و جوشات به دليل چربي باشه برو از دارونه انتي بيوتيك تتراسايكلين بگير روزي سه تا بخور..در كنارش محلول كليندا مايسين بلافاصله بعد از خوردن انتي بيوتيك بزن..درمان گياهي هم تشريف ببر يك عدد عرق كاسني و شاهتره بگير و نصف به نصف قاطي كن باهم بخور روزي يه ليوان صبحا..در اخر اگه جاي جوش داري از كرم ترتينوئين استفاده كن.

ببين من خودم چن سالي درگيرش بودم ..اين چيزايي كه ميگمو انجام بده خوب ميشي..اگه مشكل هورموني نداري و ...

ممنون عزیزم. قیمت کرم چنده چه وقتایی باید استفاده کنم؟؟ 

منم صورتم جوش میزنه ولی چن وقته ک لیف میکشم خیلی کمتر شده.من تعریف ژل شستشوی لامینن و شنیدم هنوز وقت ...

دکتر رفتم چند بار دارو بهم میده بعد ی مدت استفاده نکنم بازم همون اش و همون کاسه

من یه ماهیه سرکه سیب میزنم به صورتم حالا مطمئن نیستم بخاطر سرکه سیب یا چیز دیگه کمتر جوش میزنم در روز چندین بار به صورتم میزنم حالا نمیدونم بعدها تاثیر بد داره یا نه ولی تو این یک ماه جوشام خیلی کمتر شده

ممنون عزیزم. قیمت کرم چنده چه وقتایی باید استفاده کنم؟؟ 

كرمش ارزون قيمته ..از دارو خونه تهيه كن ..شبها بايد استفاده كني و روزهام سعي كن تو افتاب نري يا ميري حتما ضد اقتاب بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز