2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين من خودم چن سالي درگيرش بودم ..اين چيزايي كه ميگمو انجام بده خوب ميشي..اگه مشكل هورموني نداري و جوشات به دليل چربي باشه برو از دارونه انتي بيوتيك تتراسايكلين بگير روزي سه تا بخور..در كنارش محلول كليندا مايسين بلافاصله بعد از خوردن انتي بيوتيك بزن..درمان گياهي هم تشريف ببر يك عدد عرق كاسني و شاهتره بگير و نصف به نصف قاطي كن باهم بخور روزي يه ليوان صبحا..در اخر اگه جاي جوش داري از كرم ترتينوئين استفاده كن.

ببين من خودم چن سالي درگيرش بودم ..اين چيزايي كه ميگمو انجام بده خوب ميشي..اگه مشكل هورموني نداري و ...

ممنون عزیزم. قیمت کرم چنده چه وقتایی باید استفاده کنم؟؟ 

منم صورتم جوش میزنه ولی چن وقته ک لیف میکشم خیلی کمتر شده.من تعریف ژل شستشوی لامینن و شنیدم هنوز وقت ...

دکتر رفتم چند بار دارو بهم میده بعد ی مدت استفاده نکنم بازم همون اش و همون کاسه

من یه ماهیه سرکه سیب میزنم به صورتم حالا مطمئن نیستم بخاطر سرکه سیب یا چیز دیگه کمتر جوش میزنم در روز چندین بار به صورتم میزنم حالا نمیدونم بعدها تاثیر بد داره یا نه ولی تو این یک ماه جوشام خیلی کمتر شده

ممنون عزیزم. قیمت کرم چنده چه وقتایی باید استفاده کنم؟؟ 

كرمش ارزون قيمته ..از دارو خونه تهيه كن ..شبها بايد استفاده كني و روزهام سعي كن تو افتاب نري يا ميري حتما ضد اقتاب بزن